INGREDIENTS
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
ALL I JULIVERT PICAT
SAL
PEBRE
XAMPINYONS LAMINATS
OLI D´OLIVA
COSTELLES DE XAI...DE GIRONA
ARRÒS BLANC BULLIT
CUINAR ELS XAMPINYONS A LA PLANXA I CONDIMENTAR AMB SAL I PEBRE , TAMBÉ COURE A LA PLANXA LES COSTELLS DE XAI.
MUNTAR EL PLAT AMB L´ARRÒS BULLIT I LA RESTE D´INGREDIENTS.
BON PROFIT.
É arroz COM CHANPIGNON Delicious!
ReplyDeleteUn plato sencillo de hacer pero muy rico de comer. Esas chuletas y los champiñones son un acompañamiento ideal para ese arroz. Delicioso.
ReplyDeleteSaludos
Jo el que faig és saltar uns moments l'arrós amb els bolets i una mica d'all per a que agafi l'aroma...és una acompanyament fantàstic oi?
ReplyDeleteBen senzill i gustós! Això sí, m'agrada quan escrius els punts suspensius després de " costelles de xai..."
ReplyDeleteUn arros amb costelletes de xai, oh que bo....
ReplyDeleteJa se que no vols entrar en premits o similars pero com a reconexament a la fiena ben feta, passat per el meu blog i agafa el regalet,
Petons,
Joan i Sara
Trobo a faltar una mica de all-i-oli per les costelles, però m' agrada tot.
ReplyDeletePetons.
HOLA ANNA, GUAPA TU
ReplyDeleteA MI ES COM MÉS M´AGRADEN..
PETONETS SUSANNA
HOLA JOAN I SARA, GUAPOS
ReplyDeleteGRÀCIES PER TOT, SOU TANT MACOS...JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU
ReplyDeleteJE,JE, ES QUE ES UNA CARN DIFERENT,....HUMM QUE BONA
PETONETS SUSANNA
HOLA ÒSCAR, GUAPO TU
ReplyDeleteHUM...TAMBÉ TE QU´ESTAR D´ALLÒ MÉS GUSTÓS,...NO EM NEGARÀS QUE TOT AIXÒ DE LA CUINA NO ES UN PLAER....
PETONETS SUSANNA
Ai, quant de temps que no menjo xai!. Ara ja tinc antojo!XDXDXD...què bo
ReplyDeleteUn petonet
HOLA NATI, GUAPA TU
ReplyDeleteA CASA EN FAIG MOLTES VEGADES PERÒ AIXÒ SI TE QUE SER DEL BO ....DE GIRONA I NOMÉS LES I AGRADEN LES COSTELLES I LES MITJANES..SON DEL " MORRO FI, ELS MEUS "...SERÀ QUE ELS TING MASSA MIMATS ???
PETONETS SUSANNA
HOLA JUAN, GUAPO TU
ReplyDeleteEN CASA SON MUCHO DE ARROZ, ESTE SE PREPARA EN UN PLIS, PLAS,..VA EN UNAS BOLSITAS INDIVIDUALES MARCA NOMEN..Y TE SOLUCIONAN UNA COMIDA EN UN TIEMPO RECORD,...EN ESTOS DIAS QUE TE FALTAN HORAS..
INDEPENDIENTEMENTE DE LO QUE PONGA LA CAJA,...TU PONES UNA BOLSITA CON AGUA CALIENTE QUE LA CUBRA, UN PELLIZCO DE SAL Y UN CHORRITO DE ACEITE BUENO DE OLIVA, 10 MINUTOS DE MICROONDAS,..Y LISTO UN ARROZ DELICIOSO Y RAPIDO...
MIL PETONETS Y HASTA PRONTO, SUSANNA
HOLA ELIANA, GUAPA TU
ReplyDeleteESTOY CONTENTA CON TU VISITA, CELEBRO QUE TE GUSTE LA RECETA,...
HAS CAMBIADO LA DECORACIÓN DE TU COCINA,...ME GUSTA MUCHO
PETONETS SUSANNA