Ingredients
Seitons petits ( demanar al peixater que ens deixi el cap )
Sal
Pebre
Oli de grisa.sol per fregir
Farina de cigrons
Preparació
Condimentar el seitons amb sal i pebre al gust
Passarem els seitons per la farina de cigrons i els fregirem en abundament oli calent, escórrer sobre una reixeta i servir calents.
Bon profit
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
No hi ha res millor per sopar al estiu.
ReplyDeleteJa tenia ganes de veuret susanna.
Un petó
Susana en la Argentina comía algo muy similar que se llaman cornalitos yo diría que es lo mismo, a mi me encantaban, has remecido mis raíces.
ReplyDeleteY puedes servirte lo que quieras de mi blog, yo me voy a servir estos pescaditos, me llevo unos pocos.
Besos
Annie
Que bo, i jo encara sense sopar! Si són de Blanes, èxit total i amb la farina Santa Rita, no es pot demanar més!
ReplyDelete¡Que ricos! Me encantan. Nosotros aquí hemos tenido la suerte de que han pescado alguno, pero ya cerraron el cupo hasta el año que viene.
ReplyDeleteUn abrazo..
La meva mare sempre que pot me'n porta de seitó, i és que a casa ens agrada molt, així arrebossat.A la meva filla gran, a més, li agrada obrir-lo i treure-li la tripeta i l'espina...el deixa neeeeeet!. Un peixet bo i saludable.A reveure.
ReplyDeleteEs la millor manera de menjar els seitons, arrebossats i amb aquesta farina quedan molt bé.
ReplyDeleteA tu tot et queda bo.
Aviam si demà vaig a la peixateria i trobo de ben fresquets.
Petons i bona nit.
Ay amiga, este traductor que no traduce...jajaja
ReplyDeleteMenos mal que esta receta se vende sola... hace mil años que no como, acá se los llama cornalitos y que ricos que son... Ya me diste ganas!!! en cuanto vea compro. Excelente receta.!
Besitos
Jeje, acabo de rebre un paquetet de Santa Rita i en breu el farè servir ;)
ReplyDeleteMolt bons els seitons :)
Netejar els seitons serà fàcil, però porta una feinada... clar que el resultat recompensa de sobre aquest esforç, queden boníssims!
ReplyDeleteQue bons ami m'agradan aixi i amb aquesta farina mes cruixents.
ReplyDeletepatonss maca
HOLA ANNA, GUAPA TU
ReplyDeleteQUEDEN MOLT BONS AMB AQUESTA FARINA, VEURÀS COM NO DUREN A TAULA
PETONETS SUSANNA
Hola, Susanna!!!
ReplyDeleteGracias por visitar mi blog, ello me ha permitido conocerte.
Entrañable y emocionante la cabecera de tu blog, que sepas que yo soy de las que lucha por ganar, estoy convencida que así será.
Esos boquerones tienen una pinta atómica, parece crujientitos. También tengo la harina de Santa Rita, las probaré al regreso de mis vacaciones, ahora ya casi no me da tieeeeempo.
besitos, guapa
Como me gusta una buena fritura de boquerones, y que buenos están ahora.
ReplyDeleteNunca he usado esta harina, creo que tendré que probarla.
Besitossss
Hola maca, m´agraden els seitons.
ReplyDeleteQuant puguis, et pasaràs pel meu blog a recollir un premi?
Un petonet
HOLA NATI, GUAPA TU
ReplyDeleteMOLTES GRÀCIES PEL REGLA, ESTIC MOLT CONTENTA, QUE XUL-LA QU´ETS...JE,JE
ARE ELS SEITONS ESTAN MOLT BONS, SAPS QUE FAIG EL DIA QUE ELS TROBO MACOS, EN COMPRO MÉS ELS NETEJO I ELS CONGELO ...VA MOLT BE...
PETONETS SUSANNA
HOLA REME, GUAPA TU
ReplyDeletePUES TE DIRÉ QUE CASI, CASI ES LA QUE MÁS ME GUSTA,...PUEDES ENVIARLES UN E.MAIL, Y TE MANDARÁN MUESTRAS....
HE VISTO QUE ESTÁS CERRADA POR VACACIONES, SEGURO QUE BIEN MERECIDAS,...ESPERO Y DESEO QUE SEAS MUY FELIZ...Y HASTA PRONTO
CUIDATE DE ESTOS CALORES., PETONETS SUSANNA
HOLA FRABISA, GUAPA TU
ReplyDeleteBIENVENIDA A MI COCINA,
CELEBRO QUE SEAS UNA GRAN LUCHADORA , ESTO ES EL 50 % DE SOLUCIÓN DE CUALQUIER CONTRATIEMPO.....UN BRAVO POR TI, REZARÁ PARA QUE SE CUMPLA TU DESEO...
QUE TENGAS UNAS FELICES VACACIONES Y A TU REGRESO ESPERO QUE ME CUENTES COMO TE HAN IDO LAS PRUEBAS DE LAS HARINAS, SEGURO QUE SERÁN DE 10...
CUIDATE, MUCHO, MUCHISIMO, MIL PETONETS SUSANNA
HOLA MARIA JOSÉ, GUAPA TU
ReplyDeleteCOM HE COMENTAT ABANS, LES FARINES SANTA RITA SON DE 10...AL MENYS TOTES LES QUE JA HE PROVAT
PETONETS SUSANNA
HOLA GEMMA, GUAPA TU
ReplyDeleteDONCS SI ET DONCS TOTA LA RAÓ,...JO QUAN MI POSO EN COMPRO 2 O 3 KG, EM COL-LOCO ELS GUANTS DE LATEX , MÚSICA , EN ROC AL MEU COSTAT I...MARXA ...ANAR FEN FINS QUE ACABO, ELS NETEJO , EN FAIG BOSSES I AL CONGELADOR....
PETONETS SUSANNA
HOLA OSCAR, GUAPO TU
ReplyDeleteESTIG CONTENTA DE QUE JA TINGUIS LES FARINES,....JA VEURÁS, JA....UN 10
PETONETS I FINS AVIAT, SUSANNA
HOLA SILVIA, GUAPA TU
ReplyDeleteRAPIDAMENTE TE MANDO LA RECETA TRADUCIDA A TU COCINA...
PETONETS SUSANNA
HOLA MERCÈ, GUAPA TU
ReplyDeleteFA UNS ANYS VAIG ESTAR A ITALIA A LA ZONA DE LES CINQUE TERRA, ( PER CERT, UNA MERAVELLA DE LLOC) SEMBLA SER QUE ALLÀ NI HA MOLT..... I ELS VAIG MENJAR DE TANTES MANERES...
ALLÀ VA SER ON VAIG DESCOBRIR LES 1000 CARES DEL SEITÓ, FREGITS, AMB RISSOTO, FARÇITS, AMB ESPINES, SENSE ESPINES, AMB BEIXAMEL, SENSE...QUINA PASSADA...
PETONETS SUSANNA
HOLA DONIBANEKO, GUAPA TU
ReplyDeletePER MI ...ESTIU TOT ANY...ODIO EL FRED..JE,JE
BONES TAPES I CERVESA FRESCA...HUMMM
PETONETS SUSANNA
HOLA AMPARO, GUAPA TU
ReplyDeleteJO ANTES DE QUE SE TERMINEN VOY A LLENARME EL CONGELADOR..JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA GLÒRIA, GUAPA TU
ReplyDeleteJE,JE, ES QUE NENA , QUAN ARRIBA L´ESTIU, NO DONCS L´ABAST .
PETONETS SUSANNA
HOLA VISC A LA CUINA, GUAPA TU
ReplyDeleteLA VERITAT ES QUE EM LA PANXA BUIDA NI ES POT ANAR A COMPRAR NI MIRAR BLOGS DE CUINA,...JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNIE, GUAPA TU
ReplyDeleteQUE BUENA PERSONA ERES,..JE,JE,..PUEES TOMAR TODAS LAS RECETAS QUE TE APETEZCAN...
MIL PETONETS SUSANNA
Adoro Susanna :)... k bom
ReplyDeleteHOLA XANA, GUAPA TU
ReplyDeleteQUDEN MOLT BONES, HUMMM
PETONETS SUSANNA