Ingredients
Fideus
xinesos
Pebrot vermell
Pebrot vermell
Ceba
Espinacs
Sal
Pebre
Oli d´ oliva
Salsa de soja
Preparació
Tallar la verdura a "juliana " i saltarem a la paella amb una mica d´ oli , condimentar amb sal, pebre i una mica de salsa de soja.
Espinacs
Sal
Pebre
Oli d´ oliva
Salsa de soja
Preparació
Tallar la verdura a "juliana " i saltarem a la paella amb una mica d´ oli , condimentar amb sal, pebre i una mica de salsa de soja.
Bullir els fideus amb aigua calenta els temps que ens indiqui el fabricant, escórrer i barrejar amb la verdura que te que quedar al "dente" o sigui no massa cuita.
Servir calent,
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
M´agradan molt aquests fideus xinesos, i així amb verduretes de luxe!!!petons,
ReplyDeleteXe que bons!!!!
ReplyDeleteBesets.
Una recepta tan sana com saborosa, molt bona!
ReplyDeleteHola Susanna, unos fideos mas que ricos, RIQUISIMOS
ReplyDeleteains susanna que bons!!! M'estic endinsant en la cuina xinesa perque la meva jefa ho es i m'està ensenyant algunes receptes bonissimes! els fideus aquets m'encanten i amb les verduretes i la salsa de soja es bonissim! ho sé, exit asegurat jeje. petons guapisima!
ReplyDelete¡¡ Uuummm qué rico !!
ReplyDeleteEt oui j'ai bien raison, il faut que je parts, il est superbe et très bien élaboré!
ReplyDeleteBisous
A mi també m'agraden els fideus xinesos, es fan en un moment i són un toc original :)
ReplyDeleteUns fideus molt gustosos i de segon les kokotxes. Fetes amb tempura ha de contrastar la melositas de les kokotxes anb la tempura de fora.
ReplyDeletePetons reina.
De las dos recetas me comería ahora un buena cuchara. Muy ricas.
ReplyDeletehttp://cocinica-cocinica.blogspot.com.es/
Hola Susanna, una rica receta, si señor!!!!!
ReplyDeleteBesos guapa
M'encanta la pasta amb verdures, queda molt gustosa i molt sana!
ReplyDeleteUna de mis cuentas pendientes, los fideos de arroz estilo chino. Esta opción es de lo más sano... y seguro que desbordante de sabor. Un besote.
ReplyDeleteme encantan los fideos chinos, de han quedado estupendos!
ReplyDeleteLos fideos chinos son deliciosos y con verduras quedan insuperables...me llevo un cuenquito!!
ReplyDeleteBesitos.
Una receta excelente, me encanta la pasta con la verdura, y así como lo has preparado debe estar muy rico.
ReplyDeleteBuen fin de semana.
http://xoriguer48-lasrecetasdelabuelo.bl...
Muy buenos estos fideos chinos,aunque no los he probao aún pero quizás caigan :) Bss
ReplyDeleteSon muy ricos y saludables me encanta,te ha quedado exquisito,abrazos y abrazos
ReplyDeleteLa Juani Vallverdú JoséEn Roc a la Cuina
ReplyDeletefa prop d'una hora ·
aquestes receptes son estupendes i soluçionen molt .
Es la classe de plats que m'agraden, deliciós.
ReplyDeleteQue ricos los fideos con verduras uhmmm!!!
ReplyDeleteBesos!!
Adoro los fideos chinos!!!
ReplyDelete