TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


Friday, May 18, 2012

Tallarines amb còctel de marisc


Una altre versió pel qui li agradi la pasta de sempre

Ingredients

Tallarines ( si la pasta es fresca millor )
Una bossa de còctel de marisc
Sal
Pebre
Oli de oliva
Salsa de soja
Un pot petit de tomàquet fregit

Preparació
Saltarem el còctel de marisc a la paella  amb una mica de oli , condimentar amb sal, pebre i una mica de salsa de soja.

Bullir les tallarines amb aigua calenta els temps que ens indiqui el fabricant, escórrer i barrejar amb el còctel i el tomàquet fregit remenar uns instants , servir calent.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

28 comments:

  1. ¡¡ He leido "marisco"...soja...tallarines !! Comida oriental....¡¡ me apunto !!
    Lástima que estemos tan lejos...pero no te preocupes, mi imaginación ha volado: huelo el aroma y me imagino lo riquisimo que está.....
    Besos y buen fin de semana.

    ReplyDelete
  2. Superbes tes plats très bien réaliser une vrai délice!

    Bisous

    ReplyDelete
  3. Què bo Susanna, me n'has fet venir ganes

    ReplyDelete
  4. oh que bo susanna!! els tallarins frescos son tan bons!! jo els compro perque ferlos em dona massa feina. la combinacio amb el saltejat de marisc i la salsa de soja de 10!!

    ReplyDelete
  5. Unos tallarines excelentes los que has preparado, con este marisco.
    Saludos y buen fin de semana.
    http://xoriguer48-lasrecetasdelabuelo.bl...

    ReplyDelete
  6. QUIN PLAT MES GUSTÓS SUSANNA!!!!
    QUE PASIS UN ESTUPENDO CAP DE SETMANA MACA:)

    ReplyDelete
  7. Que delicia...... me encanta este coctel..........

    ReplyDelete
  8. Quina recepta tan ràpida i a més en dones la opció de fer-la amb tallarines o amb fideus xinesos. Bona de totes maneres.
    Petons.

    ReplyDelete
  9. una combinación genial ! me gusta la receta, besitos

    ReplyDelete
  10. a la pregunta que me hiciste si la planta (los pendientes de la reina) que tengo en el blog es de mi casa, la respuesta es que si. besitos

    ReplyDelete
  11. Els plats de pasta tenen l'exit assegurat, sobretot amb una guarnició tan bona com aquesta ;)

    ReplyDelete
  12. Els tallarins amb marisc m'agraden mes que amb carn, te una pinta estupenda, deliciós.

    ReplyDelete
  13. Buena receta de pasta y de combinación de sabores.
    Besos

    ReplyDelete
  14. Que buena receta y gran combinación de sabores.
    Besos

    ReplyDelete
  15. Un plat com aquest ens faria feliços a tots a casa!

    ReplyDelete
  16. Madre!! que ricos, estos los apunto aunque mi tiparraco diga que no le gustan con pescado.. estos los planto yo en la mesa como que me llamo Ana!! :)

    Besicos guapi!!

    ReplyDelete
  17. Que rica la pasta así con tantas cositas!

    ReplyDelete
  18. Hola Susanna, delicioso plato.
    Anotado queda, me encanta.
    Besos

    ReplyDelete
  19. hola...me encantan los mariscos excelente propuesta,abrazos y abrazos.

    ReplyDelete
  20. Hola Susanna. Todo lo que lleve pasta nos gusta mucho, es un plato que admite cualquier acompañamiento y éste que le has puesto además de rico le ha debido dar un sabor exquisito a los tallarines. Estupendos.
    Saludos

    ReplyDelete
  21. Hola Susanna,

    Estic dacord amb tú que sempre molt millor la pasta fresca, de llarg. A banda, com que no tinc el teu mail t'ho poso aquí per si t'hi vols apuntar:

    http://www.decuina.net/2012/05/de-cap-al-circ-cric-falta-gent.html

    A veure si t'animes a venir al circ!! :D
    Una abraçada

    ReplyDelete
  22. Hola Susanna.
    Aquestes tallarines de pasta fresca tenen una pinta esplèndida.
    Com que arribo tard, segur que ja no en queda gens. M'està bé, la propera vegada miraré d'arribar el primer, hahaha.
    Una abraçada.

    ReplyDelete
  23. Nunca he probado así la pasta Susanna pero se ve deliciosa, feliz semana guapa

    ReplyDelete
  24. Amb coctel de marisc!! que bó i complet... quina marca compres ??? fa molt goig.... petons, i bona setmana.

    ReplyDelete
  25. Hola Susanna, me encantan la pasta con mariscos! esta tiene una pinta uff!!! muy buena! muchos saludos!

    ReplyDelete

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...