Ingredients
Melindros
Nata per muntar
Tres fulles de gelatina
Xocolate en pols pur ( Tipus Valor)
Un vas de licor al gust o suc de taronja
Un ou
Xocolate negre de cobertura
Xocolate blanca
Fideus de colors
Preparació
En primer lloc farem una crema amb la nata , unes cullerades de xocolate en pols pur i l´ ou batut, deixar reduir treure del foc, afegir les fulles de gelatina que tindrem en remull i reservar.
Posarem els melindros en una safata que cobreixin el fons i les parets, mullarem amb el suc de taronja o licor, amb l´ajuda d´una cullera, tot seguit abocarem la crema de xocolate, i cobrirem la crema amb una capa de melindros que també haurem remullat, prémer una mica i deixar reposar tapat amb paper film a la nevera.
Passades unes hores desemmotllarem el pastís i el cobrirem amb la xocolate de cobertura que ja haurem desfet, després i farem uns dibuixos amb la xocolate blanca que també tindrem desfeta i adornarem amb uns fideus de colors.
Bon profit
* Un pastís tant fàcil de fer com deliciós
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Em recorda una mica al tiramisú. Ben fàcil de fer i molt bo.
ReplyDeleteQuina col.lecció de pastissos de llaminadures tens, espero que el meu fill no els vegi.
Petons.
Ummmm, que delicia y además fácil, me gusta mucho, me llevo un trocito para el desayuno de mañana. besos
ReplyDeleteQue rico, una pinta estupenda
ReplyDeleteMuy rico, dan ganas de hincarle el diente. Besitos
ReplyDeleteQue pastel más fácil de hacer!! , me ha encantado!!
ReplyDeleteBesos!!
Encore une superbe délice qui sort de ton blog, ce gâteau me plait beaucoup!
ReplyDeletegros bisous
Molt original, Susanna! M'ha fet el pes, aquest pastisset! Petons
ReplyDelete¡Qué bonita te ha quedado!
ReplyDeleteTUDO QUE LEVA CHOCOLATE AGRADA-ME.
ReplyDeleteFICOU LINDO.
BJS
en realidad bien fácil y riquísimo
ReplyDeletebs
Hola Susanna, que delicia y a estas horas de la tarde, viendo La Riera.
ReplyDeleteUn petó
Una recepta senzilla i molt bona, me l'apunto per fer amb les mevs nebodes perquè la trobo molt fàcil ;)
ReplyDeleteRíco y sencillo ! combinación perfecta ! además muy bonita la decoración , tan colorido !
ReplyDeleteGERACIAS por la felicitación !
Besitosss.
Hola Susanna!!!!
ReplyDeleteDonç sí que sembla fàcil i la veritat es que es veu super bo!!!
M´apunto la recepta!!!
Petonets, guapa!!!
Un pastel fácil y ricos, que seguro hace las delicias de mis hijas.
ReplyDeleteBesos.Lola
Los melindros son bizcochos de soletilla?, por lo demás lo entiendo todo. ¡Que rico pastel!.
ReplyDeleteBesets
Buf! Un timbal de calories però de les bones, eh! M´encanten els melindros amb xoco. Per cert, totes les receptes de llaminadures les trobo maquíssimes. Segueix deleintant-nos amb més.
ReplyDeleteOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!
ReplyDeleteQuina bona pintaaaa!!! Segur que estava per llepar-se els dits!!!
Petonets!!!
o quina bona pinta i a mes facil de preparar, jo me'l mejaria ben fresquet havent dinat!
ReplyDeleteAquest es el tipus de pastís que a casa té l'èxit assegurat!
ReplyDeleteTe molt bona pinta aquest pastis !! Melindros i xocolata u bonissima combinació .
ReplyDeletePetons
Debo confesarte que me gustan más los pasteles con bizcocho que los de puras chuches. Éste me encanta, para repetir y repetir hasta que se acabe. Un besote.
ReplyDeleteQue pinta más buena!!!
ReplyDeleteSusanna , no me extraña que la obra de Gaudí te tenga robadito el corazón !es logico ! a mí me encanta !
ReplyDeleteEl postre que me preguntas , era una tarta de hojaldre , rellena de crema y nata con fresas ... riquíssima ! fué comprada por mi consu. jijiii , para darnos la bienvenida . Maravillosa mi family catalana !
Petonets .
Hola preciosa!!! (Ara et dic preciosa, je je)
ReplyDeleteDoncs gràcies pel teu comentari sobre el kepthup, la veritat és que queda molt bó, i fins i tot m´en recordo que una bloguera de sudamérica em va comentar que ella li posava un aroma fumat (que aquí no sé a on es pot aconseguir)i que això li feia guanyar sabor.
Bé, ja em diràs.
i moltes gràcies una altra vegada.
Adéu, Susanna.
Que bo, amb el que m'agrada a mi la xocolata, es senzill de fer però mmm boníssim.
ReplyDelete