Ingredients
Tallarines
( tagliatelle) si la pasta es fresca millor
Espinacs frescos
Llardons
Un pot de
tomàquet fregit ( o be el fem a casa )
Sal
Pebre
Oli
de oliva
Formatge ratllat ( al
gust)
Vi ranci
Preparació
Tallarem els espinacs a tires o sigui a " juliana" i els passarem a una paella molt calenta amb unes gotes d´oli d´oliva, així deixen menys aigua, i reservar.
Fem el sofregit de tomàquet ( o li posem el pot de fregit ) un cop fet i que estigui calent, a la mateixa paella, afegirem els llardons , els espinacs i un raig de vi ranci, condimentar amb sal, pebre, i deixar
reduir.
Mentre bullim la pasta seguin les instruccións del
fabricant.
Escórrer les
tallarines , barrejar amb el contingut de la paella i servir
calentes , espolsades amb formatge ratllat si be de gust.
Bon
profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Amb llardons???? No se m'hagués acudit mai!!!
ReplyDeletePTNTS
Dolça
Que explosiu, m'encanten tots els ingredients, sobretot els llardons, a d'estar de mort NYAAAAAMMMMM
ReplyDeleteSusanna, ce plat de spaghetti aux ardons c'est une délice et très...très bien présenté, j'adore visiter ton blog!
ReplyDeleteBisous
Muuuuuy ricos! una buena elección de ingredientes!
ReplyDeleteOstres Susanna, qué original amb llardons, a mi tampoc se m'hagués acudit, però té que estar molt bo.
ReplyDeletePetons.
Unos ricos tallarines, chicharrones aqui no los encuentro pero se que se pueden hacer......
ReplyDeleteLa pasta me encanta y esta es una manera de prepararla muy rica, bsos
ReplyDeleteosti llardons!! aquesta si que es original!! jajaj bona pensada! petons
ReplyDeleteOstres, susanna, això dels llardons als espaguetis no se m'hagués acudit mai. bona pensada!
ReplyDeleteJaja, me doy la vuelta y me pones la cocina patas arriba.
ReplyDeleteEse bocata pide hincarle el diente, y con pan de pita llena menos, qué gran idea.
El puré de patata nunca me ha fascinado, pero seguramente los mejillones le ponen un puntazo.
De estos tallarines lo compro todo ;)
Un besote.
Amb llardons!!! Que original, mai les he menjat en cap recepta, només a la coca o per picar. Una bona idea Susanna!!!
ReplyDeletePetonets
Unos excelentes Tallarines nos has preparado, tienen que estar buenisimhttp://xoriguer48-lasrecetasdelabuelo.bl...os.
ReplyDeleteSaludos.
http://xoriguer48-lasrecetasdelabuelo.bl...
Justo hace unos días separe una receta de fideos con espinaca, ahora con chicharrón ¡toda una novedad! y me parece que el vino rancio te lo voy a deber,jaja. Besos!
ReplyDeleteMe encanta la pasta y esta tiene que estar riquísima.Saludos
ReplyDelete