Ingredients
Patates de qualitat
Oli d´oliva
Sal
Musclos que ja tindrem oberts al vapor i sense closca
Farina
Preparació
Bullim les patates sense treure la pell amb aigua i sal, un cop cuites les pelarem.
Mentre batre farina amb una mica d´aigua, ens te que quedar una barreja lleugera, passar-hi els musclos, salar a gust , fregir amb oli calent i escórrer sobre una reixeta.
Amb un premsa verdures aixafarem les patates, si no en tenim amb una forquilla, les posarem en el centre del plat, i a tot voltant els musclos arrebossats, regar amb un generós raig d´oli d´oliva,..i a taula
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
ummmmm, un bonissim purè de patata cassolà
ReplyDeleteEl puré de patates es genial per acompanyar un munt de plats.
ReplyDeleteUna abraçada
Me gusta esta idea de los musclos rebozados con el puré, seguro que no tardo en hacerlo. besicos
ReplyDeleteYo no tengo este artilugio tan moderno, con el pasapures pero genail y el pure es el que mas me gusta....... es bueno bieno....
ReplyDeleteCe purée et tout simplement magnifique j'adore ton appareil!
ReplyDeleteBisous
No se'm passaria per el cap d'arrebossar el musclos, hem fas disparar la imaginació, serà qüestió de provar-ho no els he provat mai, que segur que estan deliciosos.
ReplyDeleteM'agrada aquest estri per fer el puré, qun erem petites la meva mare ens el feia així.
ReplyDeleteEls musclos molt bons. Guardam un bon plat.
Petons.
Quin dinar que faria amb aquesta combinació!
ReplyDeleteUna vegada l'arguiñano va cobrir unes petxines (la carn) amb beixamel espesa i les va fregir!! recordo que eren una mossegada deliciosa! aquests musclus m'ho han recordat i m'han vingut ganes de fer-ho! no hi ha res millor que un puré de patates casolà!! petons
ReplyDeleteNo he fet mai els musclos arrebossats, ho provaré!
ReplyDeleteświetny pomysł!
ReplyDeleteHola Susanna no he fet mai musclos d'aquesta manera. Què bo que deu ser!
ReplyDeleteOttimo, proprio invitante!! Bravo!!
ReplyDeleteFranci
Me gusta mucho el puré de patatas, pero con este acompañamiento mucho mejor!!!!
ReplyDeleteAbrazos
me encanta el pure de patata ! una delicia de receta, besitos
ReplyDeleteEl puré de patas me gusta, pero acompañado de esos mejillones, tiene que ser lo más...
ReplyDeleteBesets