Ingredients
Pebrot escalivat
Patates bullides i pelades ( fredes)
Blat de moro
Olives negres ( o blanques, al gust )
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de xères
Preparació
Farem tires amb el pebrot escalivat i tallarem a trossos les patates, col-locarem tots els ingredients en una safata i amanirem ( a mi m´agrada fer sempre una vinagreta ), hummm
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
QUE RICA SALADA O TEMPO AINDA PEDE UMAS SALADAS ASSIM.
ReplyDeletePERFEITA PARA MIM POIS ADORO PIMENTOS.
BJS
Una amanida amb molt color.
ReplyDeletePetons.
Soy fan absoluta de las ensaladas y esta se ve deliciosa.
ReplyDeleteBesos.
una amanida amb color i bons ingredients.
ReplyDeleteIngredientes fabulosos para mi... maíz, acietuna negras, pimientos,... que más?????
ReplyDeleteTambé sóc de les de vinagreta hummm!
ReplyDeleteQue bona, i per deixar-la preparada, per quan arribem passades les tres amb una gana ferotge...perfecta!
ReplyDeletePTNTS
Dolça
Una ensalada de lo mas rica, me viene muy bien por aqui hace todavia mucho calor. Un besazo
ReplyDeleteBoníssima, i ben de la terra!
ReplyDeleteSi la vista no enganya... aquesta amanida promwet estar molt bona!!!bon cap de setmana!
ReplyDeleteJa trigaves en sortir a RAC1....jeje.
ReplyDeleteBona feina i amanideta !!!
Boníssima!!!petonets
ReplyDeleteque salada maravilhosa, adoro milho, vou fazer este fim de semana para acompanhar o churrasco.
ReplyDeleteTenha um ótimo fim de semana.