TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
Thursday, September 13, 2012
Amanida de pera, pastanaga i ceba tendre
Ingredients
Pera de carn dura
Pastanages
Ceba tendre
Olives negres d´Aragó
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de Xerès
Preparació
Pelarem les peres, les pastanages i les tallarem al nostre gust, al igual que la ceba tendra.
Farem una vinagreta amb la sal, pebre, oli i vinagre, amanir i afegir unes olives negres, hummm
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
m'agrada aquesta amanida!!!!!!!!
ReplyDeletePues bien facilita de hacer esta ensalada pero seguro que esta deliciosa. Besicos
ReplyDeleteComo tengo que tirar de traductor no sabia que el nombre era ensalada.......me ha gustado la misma y con aceitun negras buenisima
ReplyDeleteFresca i depurativa, Susanna! M'agrada!!! petonets
ReplyDeleteM'agrada la combinació, tot i que potser la textura sigui molt 'dura' per al meu gust. Jo ratllaria la pastanaga :)
ReplyDeleteUna amanida molt fresca i bona per aquest temps.
ReplyDeletePetons
Una amanida ben original, sana i molt gustosa.
ReplyDelete