TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


Friday, September 21, 2012

Sopa de pa i ou


L´origen de la sopa de pa es tant humil com popular, un àpat per aprofitar el pa sec, la recepta te moltes petites variacions, segons el gust dels comensals o la butxaca, pel que se li afegeixen diferents ingredients, com herbes, ou, brou, fins i tot trossets de pernil...al gust

Ingredients
Pa ( si es sec millor )
Uns grans d´all
Ous
Sal
Oli d´oliva
Aigua o brou
Trossets de pernil salat ( opcional )

Preparació
Posarem una olla al foc amb un raig d´oli d´oliva i els alls pelats, ( poden ser sencers o laminats ), un cop estiguin daurats, afegirem el pa tallat petit, els trossets de pernil salat i tot seguit l´aigua o brou, salar i deixem que bulli durant uns 15 minuts, mentre, remenar perquè ens quedi tot desfet, quan faltin uns 5 minuts i posarem els ous batuts que tenen que quallar, i a gaudir.

* Ja qui hi posa una branqueta de farigola, a casa no agrada.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

12 comments:

  1. Czosnek, jajka, szynka...mmmmm wspaniała zupa. Pozdrawiam

    ReplyDelete
  2. Yo hago muchas veces sopas de ajo con pan, pero no les suelo poner huevo, en casa lo prefieren sin él.

    Petons

    ReplyDelete
  3. ohhh!!!! Susanna, quina recepta mes zencilla i bona.

    ReplyDelete
  4. que rica , aunque por aqui aun hace calor, ya mismo espero pode comerla, besos

    ReplyDelete
  5. no hi ha com els classics... sempre tenen un lloc a la cuina de sempre...
    un plat bo sa i nutritiu...

    ReplyDelete
  6. Hola Susana,te devuelvo la visita para darte las gracias por pasarte por mi blogs,y ya te digo que tienes un buen gusto para la cocina,esta sopa de pan es estupenda.

    Besos y asta la próxima

    ReplyDelete
  7. Aquesta es la sopa de les mares i les avies, quan era petita no m'agradava, ara si que m'agrada i al hivern va molt bé per escalfar el cos i l'ànima.
    Petons.

    ReplyDelete
  8. Por aqui la preparamos igualita pero con pimenton, creo que la sopa de pan es tipica de todas las regiones y seguramente inventada por gente con espiritu de aprovechamiento como nosotras ..... jajaja
    Besos

    ReplyDelete
  9. aquestes sopes son les que més m'agrada ara quan arribi el fred! no pararia de menjar sopes ben calentes i aquesta és una de les facils que mai pot faltar! petons

    ReplyDelete
  10. A casa en fem de farigola aprofitant el pa sec. però aquesta varietat també em sembla genial, gracies.

    ReplyDelete
  11. Aquesta no l'he provada mai, però per aquest dies d'hivern que s'acosten, entrarà molt bé.
    Una abraçada

    ReplyDelete

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...