Sempre tenim aquella paella de la qual n´estem enamorats, però arriba un dia que tot i cuidant-la se'ns enganxa tot el que li posem, doncs es pot solucionar
Aquesta és la nostra proposta ..........i funciona
La posarem al foc sense res perquè agafi escalfor, ara cobrirem el fons de la paella amb un bon gruix de sal gruixuda, amb una espatula de fusta anirem removent la sal fins que ens quedi ben torrada quasi cremada.
Retirem la sal, netejar amb un paper de cuina i deixar refredar.
Ara la rentem i llesta per cuinar.
* Aquest truc ens el va ensenyar un Xef de cuina, ens pot durar una bona temporada que no s´engaxi res, quan es torni a " espatllar" , repetim la mateixa operació, barat i pràctic.
Bon cuina
Aquest truc pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Ojalá que funcione! ya te contaré!
ReplyDeleteAixò si que es un bon consell.
ReplyDeleteGracies!!!!
Un peto
UY cuerpooooo y funciona de verdad???? besicosss
ReplyDeletegracias por compartir el truco pues yo tengo 2 y lo hago esta noche fijo. besicos
ReplyDeleteSabia el truco….. me gusta y lo he hehco bastantes veces.
ReplyDeleteEts un pou de saviesa, aquesta també me l'apunto!
ReplyDeleteA casa l'àvia ho feien sempre però llavors l'aixugaven amb una mica d'oli. Quins records!
ReplyDeleteUltimament em deixes bocabadada amb aquests trucs de cuina! Ho provaré!
ReplyDeleteGracies per compartir aquestos secrets ¡¡¡ Ens ajudan molt ¡¡¡
ReplyDeleteUna Abraçada, Agustí Cangrejo Grande
Havia sentit aquest truc i es molt bo.
ReplyDeletePetons.
Ja hem tens a mi provant-ho que en tinc alguna així, o provaré abans de tirar-la.
ReplyDeletePor aquí tengo un par de sartenes a las que les vendría perfecto tu truquillo para darle de nuevo vida!!
ReplyDeleteAbrazos
Ostras Susanna, que buena ide'.
ReplyDeleteAnotada queda.
Besos
Me has salvado una paella!!!! gracias por este truco!! Un beso!
ReplyDeletemagnific ...i practic... "truqui" sembla magic!!
ReplyDeleteUn bon truc, apuntat queda!
ReplyDeleteQue bueno! a ver si puedo recuperar una que ya tenia por imposible! gracias por el consejo y saludos!
ReplyDeleteGracies guapa, tens solució per tot!!!!!!!
ReplyDeleteUn petó gran
Hola Susanna,
ReplyDeleteHe provat de fer el que dius peró la sal no agafa color! l'he de posar aigua?? l'he posat sal grossa en sec i ha estat una bona estona al foc! uns vint minuts i la sal no es torra. Qu efaig malament??
Salutacions i molts petonets maca!
LO haré enseguida , porque tengo una sartén maravillosa pero mi marido me la echado a perder.
ReplyDeleteBesitos