A qui no li agrada una bona i gruixuda hamburguesa ben cuita i si està farcida millor?
El problema és que en cuinar-les ens quedin massa fetes per l'exterior si volem que estiguin al punt a l'interior.
Aquesta és la meva proposta........... i funciona
Farem les hamburgueses a la planxa pels dos costats, que quedin segellades i daurades, seguidament les col · loquem en una safata apta per microones, les cobrim amb film i les cuinem uns minuts, ens quedaran torradetes per fora, tendres i meloses per dins, més si estan farcides.
Bon profit
Aquest truc pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Y bien ricas.
ReplyDeleteQué pintaza tienen.
Besos.
Hola!!!
ReplyDeleteUn truco muy bueno que desde luego pienso poner en práctica.
Un besito.
Cóm apreng amb tú!!!
ReplyDeleteGràcies Susanna, com sempre un plaer.
Un petò
Quin "truquillo" mes eficaç... el ficaré en pràctica.. que bona!!! petons,
ReplyDeletemolt bona idea això del microones, m'ho anoto.
ReplyDeleteuna abraçada
Sempre ens portes bones idees Susanna!!! L'haurem de provar....
ReplyDeletePetons
Yo me apunto que tienen una pinta buenísima y así gorditas son una pasada guapa.
ReplyDeletebesotes
Una buenisima hamburguesa Susana. Petons
ReplyDeleteHo tindré en compte, ja que es veritat que si la vols ben feta es crema per fora.
ReplyDeletePetons reina.
Bona idea! Jo també acabo de coure la carn al micro, de vegades. Sobretot amb la carn magre, que crua fa gust de carnota... he he. Petons!
ReplyDeleteUna hamburguesa ben feta i gruixuda es bonissima i cuasi que no fa falta acabar-la de cuinar per dins. La carn poc feta m'agrada. Molt bon truc el microones.
ReplyDeleteUna Abraçada, Agustí Cangrejo Grande
Una bona solució.
ReplyDeleteEL dissabte vaig vendre tan sols una bomba de bany, estava tot el mercat molt pobre de gent.
Susana.que buena pinta tienen las hamburguesas con las patataticas y el tomate,para comerselas,una receta estupenda.
ReplyDeleteHas dado en el clavo, gorditas pero bien echas....muy buenas !!!!
ReplyDeleteBesos
Miguel
lareposteriademiguel.com