És primordial el tenir la cuina sempre neta i desinfectada, ja que és "el nostre laboratori alimentari", a casa he de dir que faig servir molta lleixiu, ja que sempre "veig microbis" je, je, ...
Normalment les ampolles no tenen dosificador i moltes vegades encara que anem amb compte a l'hora d'utilitzar-la s´ens en va la mà i malbaratem més quantitat de la que realment necessitem ...
Doncs aquesta és la meva proposta .... i funciona
Ens comprem una ampolla de plàstic amb tap d´esprai , l´omplim amb lleixiu i llestos per netejar i matar tots els microbis, això si IMPORTANT QUE NO ENS QUEDI A L´ABAST DELS NENS.
Bona neteja.
Aquesta proposta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Es veritat, moltes vegades cau més del compte.
ReplyDeletePetons.
Hola Susanna, yo también lo hago, va genial!! yo aprovecho las botellas de spray de otros productos, las limpio bien y listo!! un buen consejo
ReplyDeleteBesos
Hola Susanna volia escriur'e però no he vist el teu correu
ReplyDeleteAdorei a sugestão da garrafa com água sanitária. Um amigo me indico para desinfetar usar vinagre.
ReplyDeleteObrigada por compartilhar.
Tenha uma ótima semana,
Súper pràctic, Susanna!!! M'ha agradat, la cosa aquesta... he he. Petonet!
ReplyDeleteEstá genial!!!!!
ReplyDeleteUna idea super práctica, desde luego que la pondre en practica.
ReplyDeleteUn besote.
Hola!!
ReplyDeletePues si que me parece una muy buena idea, no solo por que a veces se nos va la mano, sino por que yo soy de las que me suelo echar la lejía por encima y luego no veas las manchitas que deja, jejeje.
Te haré caso.
Graciassss.
Doncs fas bé de recordar la neteja a la cuina...perquè hi ha alguns...que son uns "guarreres"....jeje.
ReplyDeleteBona idea.
Una gran idea, Susanna. Gracias por compartirla.
ReplyDeleteUn besazo.
Visca Cataluña.
Juan Carlos