TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
Friday, October 5, 2012
Pa amb tomàquet i botifarra negra
Ingredients
Pa a llesques
Tomàquet de sucar
Sal
Oli d´oliva
Botifarra negra, ( si es feta de la carnisseria del poble, molt millor )
Preparació
Esparracar la botiffara i la pasarem uns minuts per la paella amb unes gotes d´oli.
Sucar el pa amb tomàquet, el regarem am un fil d´oli i el salarem ( o no ), untar amb la botifarra negra que ens ha quedat com una crema.
Acompanyar d´una bona amanida, tomàquet Cherry, bitxos....a de tot una mica
* Si o fem amb petites porcions de pa, ens serveix per aperitiu o canapés
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Arxivat a:
ENTREPANS
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Mmmmmmm....
ReplyDeleteM'encanta!, et puc ben assegurar que ho provaré i no tardaré pas massa!!!
No se m'havia acudit mai... molt bona idea!!!
Neus
Que rico!!!!! nos pones esto a estas horas que hay hambre!! jajajaja :-)
ReplyDeleteQue bo!!! T'hem vist a lestevesreceptes.com ens agrada el teu blog. Quan vulguis visítans som les www.quinabonapinta.blogspot.com ;)
ReplyDeleteHa de quedar molt bé en petites porcins per anar picant.
ReplyDeletePetons maca.
ostres quin entrepa mes català!! me l'apunto!! petons
ReplyDeleteThanks you for blog
ReplyDeleteYemek Tarifleri -
Yemek Çeşitleri -
pislink.com