M'encanten les fires, ahir va ser un dia d'aquests, ja que a més de ser integrant d'ella, vaig poder gaudir de molts productes que normalment no es troben en el dia a dia, un d'ells aquests meravellosos embotits artesans, que fan olor de glòria i tenen un sabor celestial.
Ingredients
Ceba
Tomàquet
Api
Llonganissa.....de Vic
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de qualitat
Preparació
Tant senzill com tallar tots els ingredients al nostre gust, i amanir-los amb una vinagreta.
No em direu que amb tan poca feina no es pot gaudir d'un bon sopar, sa, deliciós, lleuger...
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Qué ensalada más rica! algo así debería de cenar esta noche...
ReplyDeletebesos
Molt bona amanida, petons.
ReplyDeleteAunque esté frío apetecen las ensaladas para cenas ligeras.
ReplyDeleteBesinos
La llonganissa de Vic es boníssima, aquestes fires serveixen per trobar molts productes artesanals.
ReplyDeleteUna bona amanida.
Petons.