http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=121
Ingredients
( per 8 hamburgueses )
Un quilo de carn picada (800 grams de pit de gall d´indi + 200 grams de cansalada)
Un quilo de carn picada (800 grams de pit de gall d´indi + 200 grams de cansalada)
Sal
Pebre
Un ou
Oli d´oliva
Preparació
En un bol posarem la carn que condimentarem amb sal i pebre al gust i un ou, barrejar be i deixar reposar una estona a la nevera.
Amb l´ajuda d´ un aparell per fer hamburgueses anirem agafant porcions de la barreja i les anirem formant, ens quedaran perfectes, si no en tenim poder anar formant petites boles de carn que desprès aixafarem amb cura, les embolicarem amb film transparent i guardar a la nevera fins el moment de cuinar-les.
Fer-les a la planxa amb unes gotes d´oli d´oliva i acompanyar del que ens vingui de gust, ceba, pebrot, salsa de tomàquet o res.
* També podem afegir a la carn abans de fer les hamburgueses el complement que més ens agradi, com pot ser formatge, ceba, pebrot...a casa els i agraden així
Bon profit
Pebre
Un ou
Oli d´oliva
Preparació
En un bol posarem la carn que condimentarem amb sal i pebre al gust i un ou, barrejar be i deixar reposar una estona a la nevera.
Amb l´ajuda d´ un aparell per fer hamburgueses anirem agafant porcions de la barreja i les anirem formant, ens quedaran perfectes, si no en tenim poder anar formant petites boles de carn que desprès aixafarem amb cura, les embolicarem amb film transparent i guardar a la nevera fins el moment de cuinar-les.
Fer-les a la planxa amb unes gotes d´oli d´oliva i acompanyar del que ens vingui de gust, ceba, pebrot, salsa de tomàquet o res.
* També podem afegir a la carn abans de fer les hamburgueses el complement que més ens agradi, com pot ser formatge, ceba, pebrot...a casa els i agraden així
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Bon dia Susanna, unes hamburgueses sanes i molt saboroses
ReplyDeleteUnas hamburguesas muy ricas y sanas.
ReplyDeletebesos
Que buena pinta Susanna.
ReplyDelete;-D
Menudas hamburguesas ricas que te han quedado, ese aparatito lo veo la mar de práctico!
ReplyDeletebesos
tenen questa bonissimas
ReplyDeleteBoníssimes, la cansalada les deu fer molt més gustoses.
ReplyDeleteA d'estar bona aquesta combinació, l'hauré de provar.
ReplyDeleteUna abraçada
Una bona hamburguesa. La cansalada li dona el greix que el gall d'indi no te i fa que sigui mes gustosa
ReplyDeleteUna abraçada, Agusti Cangrejo Grande
No hi res com una bona hamburguesa casolana, res a veure amb les que es compren. Jo també tinc aquest aparell i se li treu molt profit.
ReplyDeleteHola Susana, uns quans dies sense parlar amb tú.
ReplyDeleteCom va el any?.
Unes hamburgueses ideals per tornar a la normalitat.
Petons guapa
Susanna, me parecen riquísimas y la guarnición a gustos. Un buen plato para cenar.
ReplyDeleteUn beso.
Han de estar molt bones amb gall d'indi, es poden fer mil i una variacions amb especies per no aborrir-se.
ReplyDeletePetons maca.
Ricas ricas las hamburguesas y el aparatito una monada!!! Me gusta. Un beso.
ReplyDeleteHamburgueses casolanes, sens dubte les millors. Una bona combinació pollastre i cansalada.
ReplyDeletePetons
Unes hamburgueses diferents, que han d’estar molt bones
ReplyDeletePetons
Feliz 2013 Susana! Menudas hambruguesas ricas!
ReplyDeleteQue hambre, el estómago las esta llamando a gritos, besotes preciosa
ReplyDeleteSofía
Milideasmilproyectos
anda que chuli el aparato
ReplyDelete