Algunes propietats dels cigrons:
Son anticolesterol, ideals pel cor, son energètics, contenen molts minerals com son ferro, calci, sodi, magnesi, ideals per eliminar l´àcid úric... i a més els trobarem al mercat a bon preu.
Ingredients
Cigrons bullits
Llard de porc
Sal
Pebre negre
Pebrot verd
Ceba
Ous durs
Preparació
Tallarem la ceba i el pebrot verd a juliana, els saltarem amb una mica de llard, quan ja començin a quedar tous i afegirem els cigrons, condimentar amb sal i pebre al gust, i deixar coure tot junt durant uns minuts i servir acompanyats amb els ous tallats.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Deliciosos!
ReplyDeleteHola Susanna!!! Quin plat més maco ens has deixat!!!! Aquest tipus de menjar m'encanta, és el típic "potajillo" que feia la meva mare.
ReplyDeleteEs veu deliciòs.
Un petó,Susanna, i espero que hagis tingut una bona entrada d'any!!!
ReplyDeleteSusanna; Els cigrons, com molt bé dius, van molt bé per el cor, són energètics, tenen ferro... Jo els compro a Calaf a la cooperativa del poble, conegut com a; Cigronet, com el seu nom diu, és molt petit, quant es posa amb aigua a la vigilia i d'un resultat extraordinari, l'endemà està molt inflat i podem acompayar-ho amb molts productes i també té moltes i moltes receptes.
El llard l'hi dóna el toc -si em permets l'expressió- de colesteriorada, però poquet, eh?
Salutacions a Santa Susanna¡¡ :-D ;-D
bonissim!!!!
ReplyDeleteSusana, qué buen plato, luce absolutamente delicioso!!
ReplyDeleteBesitos
me gustan los garbanzos creo que son estupendos, me han gustado los tuyos…..
ReplyDeleteM'encanten el cigrons i m'agrada anar fent receptes variades amb ells com la teva que segur està boníssima.
ReplyDeletePetons maca.
Feliz año...muy ricos los garbanzos
ReplyDeleteNo tinc costum de cuinar amb llard i mira que hi dona un gustet...uhmmm
ReplyDeletePtns
Una receta de legumbres muy rica, me encanta!! Besos
ReplyDeleteQue buenos!!! Con lo que apetece este tipo de platos!!! Ummm. buenísimos.
ReplyDeleteQue rico, yo solo uso la manteca de cerdo para hacer postres, bollos y compañia, pero así, cocinada tiene que darle muy buen gusto.
ReplyDeleteQué buena pinta este plato de legumbres. Es lo que toca en Enero para librarnos del colesterol y de los excesos navideños!!!
ReplyDeleteM'encanten els cigrons, sobretot quan es presenten com una amanida!
ReplyDeleteUnos rícos garbanzos! yo, los preparo parecidos, cuando me sobran del cocido.
ReplyDeleteMe ha gustado ver las fotos del Belén viviente!, tambien he visitado tu tienda, la rosa de pitiminí, la margarita y el gol de Marc, me han encantado! he cogido mi rosa roja de Reyes, GRACIAS.
Feliz 2013, Susanna, que se cumplan todos tus deseos.
Besitosss.
Tienen que estar deliciosos, seguro que la manteca les da un toque especial
ReplyDeletebesos y feliz año nuevo.
http://lacocinadelagatacuriosa.blogspot.com.es/
Los garbanzos son una de mis legumbres favoritas y así no los comí nunca, me lo apunto.
ReplyDeleteBesinos mil y Feliz 2013
Susanna, jamás le pondría manteca de cerdo a los garbanzos y es una idea que me encanta, seguro que le dan un toque muy bueno. Un plato delicioso. Os deseo todo lo mejor para este año que empieza, que podamos disfrutar de toda la cocina compartida por muchos años. Gracias por tu cariñosa felicitación y seguimos en contacto amiga. Besinos.
ReplyDeleteEn aquesta època es quan més m'agraden els cigrons, ben calentons que ve que entren. Una recepta molt bona.
ReplyDeleteUna abraçada
No m'agraden molt els cigrons però últimament els i començo a agafar-li el tranquillo. Hem sembla una recepta senzilla i deliciosa.
ReplyDeletePer esmorçar fins i tot....ummmm.
ReplyDelete