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Monday, January 21, 2013
Gambes al vermut blanc sec
Ingredients
Gambes
Sal
Pebre
Vermut blanc sec
Oli d´oliva
Preparació
Saltar les gambes amb oli d´oliva i condimentar amb sal i pebre al gust, quan ja quasi estiguin a punt, regar amb un raig de vermut blanc sec, deixar reduir i servir calentes.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
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Susanna,
ReplyDeleteEl toc de vermut blanc sec és marca de la casa... ja ho faré.
Una abraçada.
Con vermut no las he probado, con brandy si, tienen que estar ricas
ReplyDeletebesos
Esas gambitas al vermut deben estar deliciosas.
ReplyDelete;)
Ay, nena, que me has dado una gran idea sobre qué hacer con el vino que no va a la copa de vermú... Un besoteb bien gordo.
ReplyDeleteO que delicioses, ara mateix me'n menjaria un platet.
ReplyDeleteQue curioso, ¡Vermut!
ReplyDeleteOoooooooh que rico!!!!
ReplyDeleteHola guapiiis! me han encantado tus gambas, tengo que probarlas con este toque de vermut que sin duda tiene que darle un toque increíble.
ReplyDeleteUn besoooo
Tienen que estar deliciosas, el toque del vermut, fantástico. Un abrazo, Clara.
ReplyDeleteQué bones les gambes Susanna, per llepar-se els dits.
ReplyDeletePetons.
umm, Susanaa, ¡¡¡que bò!!!!
ReplyDeleteGambes!!! El meu plat prefereit!!! Delicioses amb el vermut...
ReplyDeletePetons
Quina recepta més guapa!
ReplyDeleteYa he publicado mi propia versión de esta receta. Con el debido crédito, por supuesto. Un besote.
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