TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


Monday, January 21, 2013

Pintxo d´olives, musclos i pebrot escalivat


Ingredients
Olives grosses sense l´os
Una llauna de musclos en escabetx
Pebrot escalivat ( o una llauneta de "piquillo" )
Un bastonets que poden ser de fusta o de plàstic

Preparació
Tallarem les olives per la meitat, les farcirem amb un musclo i una mica de pebrot, les anirem clavant en un bastonets de fusta o plàstic, formar un pintxo de tres o quatre olives, regar amb una mica del suc d´escabetx i servir.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

5 comments:

  1. Un bon aperitiu, fàcil i bo, m'agrada la combinació d'ingredients.
    Una abraçada

    ReplyDelete
  2. Anda qué pinchos más originales.
    Gracias por la receta

    ReplyDelete
  3. Que original, es enginyós i molt vistós, a mes de deliciós segur.

    ReplyDelete
  4. Em fan venir gana i aixó que ja he sopat.
    Petons maca.

    ReplyDelete

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...