Si a casa vostre es com a la nostre, a l ´hora de menjar les pilotes de l escudella ningú diu que no, i si es pot repetir.....doncs....
Avui compartim com les fem a casa, totes amb la mateixa mesura i en un pim, pam....
Aquesta és la nostra proposta.....i funciona
Un cop ja tindrem la carn preparada per fer les pilotes, es tant fácil com, fer boles de carn amb aquest aparell de servir gelats, les anirem posan sobre una safata enfarinada, un cop totes fetes, només les tindrem que pasar per farina ...i a l´olla
* També es poden fer amb antelació i congelar.....
Cullera per a boles de gelat amb gallet d'acer inoxidable, petit 4 cm, mitjà 5 cm, gran 6 cm
*Aquestes pilotes estan fetes amb la de 6 cm
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
No comments:
Post a Comment
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna