Ingredients per les croquetes
Patates ( que ja estaran bullides amb pell, pelades, aixafades i fredes )
Formatge tallat a tires per farcir les croquetes ( el nostre era baix en greixos )
Sal i pebre al gust
Ingredients per arrebossar
Un ou batut
Pa ratllat ( el nostre era sense gluten i es fantàstic, diré que millor que el normal )
Farina
Oli de gira-sol per fregir
Preparació
Formarem boles de patata, - va molt bé el petit aparell per fer boles de gelat- millor que quedin de la mateixa mida, farcir de formatge i donar forma de croqueta- important que quedi ben segellada, sinó desprès sortirà el formatge -
Passar les peces per farina, ou i pa ratllat.
Si estan congelades millor deixar temperar, doncs amb el canvi brusc de temperatura es quan esclaten
I ja podem passar a fregir...
Bon profit
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
No comments:
Post a Comment
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna