Ingredients
Patates que abans haurem bullit amb pell
Sal
Pebre negra
Botifarra negra ( pots canviar per altre embotit al gust, pernil dolç, gall d´indi .... )
Formatge ratllat ( aquest es baix en greixos )
Oli d oliva - a casa o fem amb un espray -
Preparació
Pelarem les patates bullides, les tallarem a peces petites i les posarem en un recipient que ens entri a la cistella de la nostre fregidora, que abans haurem untat amb oli d´oliva, condimentar al gust, també posarem per sobre unes gotes més d´oli, seguidament la botifarra a rodanxes....posarem a la cistella de la fregidora...
Ja les tenim a punt per passar a Lanova.
Les hem posat al programa a 180 - uns 10 minuts, després posar el formatge ratllat per sobre i 180 graus - uns 5 minuts més..... de tant en tant vigilar , si necessiten més cocció donar uns minuts més.
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i l ´últim pas el feu al forn.
Esperem que vagi estat del vostre gust, Bon profit !
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
No comments:
Post a Comment
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna