* La funció de la llet es estovar el producte gràcies a uns enzims que conté, que fa que es trenquin les proteïnes i la carn -o- el peix quedi mes tendre.
Ingredients
Fideus gruixuts
Brou o aigua
Sal
Pebre ( opcional )
Tomàquet fregit
Calamar tallar a rodanxes
Oli d´oliva
Ceba ratllada
Vermut blanc sec
* Posarem quasi el triple de brou del pes dels fideus.( 400 grams de fideus =1 litre de brou )
* Podem canviar el calamar per sípia , pota, també queda molt bé amb còctel de marisc , gambetes......
* El vermut blanc sec que fem servir a casa es Martini
Preparació
Tallarem el calamar a petites peces o rodanxes ( això ja al vostre gust ), el posarem junt amb la ceba, en un recipient que ens entri en el calaix de la nostre fregidora , untarem amb unes gotes d´oli d´oliva, i deixar cuinar a 150 graus uns aprox.10 minuts, de tant en tant donar una remenada, perqué el calamar ens quedi més cuit i posarem també un dit d´aigua.....anirem controlant fins que agafi una mica de color, ara abocarem un raig de vermut blanc sec , tomàquet fregit, sal, pebre, deixar uns minuts més i retirar.
Mentre en un altre recipient i posarem els fideus en cru que untarem amb una mica d´oli d´oliva, els introduïm a la fregidora d´aire a uns 130 graus uns 10 minuts, de tant en tant, controlar i remenar fins que quedin rossos i retirar.
Barrejar el calamar amb els fideus, li afegim el brou - o - agua , que ja tenim calent ......
Ja o tenim a punt per passar a Lanova.
Els hem posat a 200 graus - uns 15 minuts, de tant en tant, vigilar .
* Potencia i temps, sempre serà orientatiu, dependrà del vostre aparell, potencia i volum de producte.
* Ep !!, si no en teniu, cap problema, es pot seguir la recepta igualment i es fa a la paella
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
No comments:
Post a Comment
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna