Ingredients
500 grams d´arròs
llamàntols
gambes
musclos
cloïsses
sípia i/o calamar
1 pot de tomàquet
pebrot vermell
pebrot verd
ceba
oli d´oliva
sal
pebre
un raig de vermut blanc sec
aigua o brou de peix ( al gust)
all i julivert
Preparació
Obrir els musclos al vapor i reservar.
Posar les cloïsses amb aigua molt salada perquè treguin la sorra que puguin portar i reservar.
Tallar els llamàntols per la meitat ( si es desitja fer-ne més peces ), sofregir uns minuts amb oli en una paella, i les gambes també, reservar.
En el mateix oli sofregir una mica la sípia i/o calamar i reservar també, afegir una mica si es necessari, i farem un bon sofregit amb la ceba+ pebrots + tomàquet + all i julivert picat + , quan ja quasi estigui i posarem un raig de vermut blanc a més de la sípia i/o calamar, deixar reduir, condimentar amb sal i pebre al gust.
Afegir el arròs, remenar i deixar-lo que es cuini uns minuts, tot seguit i posarem l´aigua o brou de peix, deixar bullir uns 20 minuts , tascar i rectificar de sal i pebre si es necessari.
Quan faltin uns 5 minuts, i posarem els llamàntols, les gambes, els musclos i les cloïsses.
I a taula falta gent, bon profit
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
Ostres quina pinta!!!! Nosaltres no fem gairebé mai arros a casa, no ens queda gaire bé.... però el proper dia que facis aquest avisa que venim ;o))
ReplyDeleteMmmm, boníssim, t'ha quedat de luxe !!! per repetir vamos, je je je
ReplyDeleteUn petonàs
Hola Lily, guapa tu
ReplyDeleteva quedar molt i molt bo, erem 4 persones a taula i varem fer cau i net...això vol dir quelcom...je,je
mil petonets Susanna
El millor arròs del mon!!!
ReplyDeleteUn petó
Hola com gat i gos, guapa tu
ReplyDeletedoncs a casa i els i fes arròs els i donaria un atac...bullit, fregit, a la cassola..son uns fanástics de l´arròs
mil petonets Susanna
Hola Glòria ,guapa tu
ReplyDeleteverdaderament el llamàntol li dona un sabor superior..de LUXE,
mil petonets Susanna
Ai l'arròs amb llamàntol... un dels meus plats preferits!!! M'has ben arribat al cor ;)
ReplyDeletePEtons
Sandra
Hola Sandra, guapa tu
ReplyDeletei el meu també, es que queda de bo,..hum
petonets Susanna
Susanna,
ReplyDeleteQuin senyor arrós!! i amb el teu segell personal, ho dic pel toc de vermut blanc sec (ja l'he fet servir en alguns plats i és genial).
Ja me'n pots servir un platet, si és que encara en queda, hahaha.
Felicitats!
Qué platazo para el concurso. Buena suerte. Un besote.
ReplyDeletemmmmmm aquests es el meu platt,m'encantaaaaa esta molt booooo,un petó
ReplyDeleteHola Manel, guapo tu
ReplyDeleteje,je, si que es veritat es el meu toc...per cert si fas alguna peça de carn a la cassola o al forn, en contes de posar-hi vi,...proba amb vermut negre...je,je...queda de bo...hummmm
mil petonets Susanna
Hola Agnés, guapa tu
ReplyDeleteverdaderament bo, de debò, li dona al meu paré més bon sabor que amb llagosta
mil petonets Susanna
Hola Su, guapa tu
ReplyDeletela verdad es que no quedó ni un granito, entre 4 personas 500 gramos de arroz,...casi "na"
mil petonets Susanna
PLAS...PLAS...PLAS...este arroz es una delicia ...sabrosisimo y perfecto ..besos MARIMI
ReplyDeleteHola Marimi / Garlutti, guapa tu
ReplyDeleteje,je, ya sabes, nada complicado, plas, plas,...
por cierto te he visitado y tienes un arroz divino de la muerte,...te invito a que participes tu tambien en el concurso de Espe, a ella le encantará, seguro.
mil petonets Susanna
Hola Su, guapa tu
ReplyDeletela verdad es que si, ahora tendremos que probar con otros productos,
mil petonets Susanna
come sempre una ricetta buonissima!!!complimenti! ciao!
ReplyDeleteUn plat perfecte!!!!!!!!! Bravo Susanna, molta sort en el concurs!
ReplyDeletePetons
muchas gracias por participar.tiene una pinta fantastica y pedazo langostas,maja
ReplyDeletepor cierto,yo juraria que ya era seguidora de tu blog...yo creo q me ha pasado con algun otro..no se...q pasó
ReplyDeletesi te digo q tengo una espesura...no entendia alguna cosa de la receta y le di a traducir,y he visto que son bogavantes....ainsss....tengo una incoultura gastronomica q no se diferenciar langosta de bogavante...sorry
ReplyDeleteAmb ho que m'agrada aquest arròs i soc incapaç de matar al pobre llamàntol.
ReplyDeletePer llepar-se els dits.
Sort al concurs.
Petons reina.
Hola Espe, mi niña, guapa tu
ReplyDeleteje,je, no me digas, tu les miras las pinzas,...he puesto la foto de los "bichos" en cuestión para quien no los conozca
mil petonets Susanna
Hola Anna Bwetulo, guapa tu
ReplyDeletesaps que faig jo, el poso abans una estona al congelador
mil petonets Susanna
Hola Espe, guapa tu
ReplyDeletede una manera o de otra ya lo eras,...
mil petonets Susanna
Hola Espe, guapa tu
ReplyDeletebogavantes, je,je
mil petonets Susanna
Hola la cuina de L´Eri, guapa tu
ReplyDeleteje,je, moltes gràcies, em això de l´arròs ting molta practica, a casa son tots molt " arroceros "
mil petonets Susanna
Hola Federica, guapa tu
ReplyDeletemoltes gràcies, maca, preciosa,
mil petonets , ciao, Susanna
Qui arros mes bo, a mi m'agrada molt l'arros a la cassola, el teu te una pinta deliciosa, ja m'estic plantejant si fer-ne aquest diumenge, mmm que bo.
ReplyDeleteHola Marta, guapa tu
ReplyDeletedoncs jo si ens reunim tota la familia i això es quasi cada diumenge,...ja et pots inmaginar quin es el menú, je,je,....si, has acertat arròs...
mil petonets Susanna