TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


Wednesday, February 16, 2011

Arròs amb llamantòl




















Ingredients
500 grams d´arròs
llamàntols
gambes 
musclos
cloïsses
sípia i/o calamar
1 pot de tomàquet
pebrot vermell
pebrot verd
ceba
oli d´oliva
sal
pebre
un raig de vermut blanc sec
aigua o brou de peix ( al gust)
all i julivert


Preparació
Obrir els musclos al vapor i reservar.

Posar les cloïsses amb aigua molt salada perquè treguin la sorra que puguin portar i reservar.

Tallar els llamàntols per la meitat ( si es desitja fer-ne més peces ), sofregir uns minuts amb oli en una paella, i les gambes també, reservar.

En el mateix oli sofregir una mica la sípia i/o calamar i reservar també, afegir una mica si es necessari, i  farem un bon sofregit amb la ceba+ pebrots + tomàquet + all i julivert picat + , quan ja quasi estigui i posarem un raig de vermut blanc a més de la sípia i/o calamar, deixar reduir,  condimentar amb sal i pebre al gust.

Afegir el arròs, remenar i deixar-lo que es cuini uns minuts, tot seguit i posarem l´aigua o brou de peix, deixar bullir uns 20 minuts , tascar i rectificar de sal i pebre si es necessari.


Quan faltin uns 5 minuts, i posarem els llamàntols, les gambes, els musclos i les cloïsses.


I a taula falta gent, bon profit


AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA

31 comments:

  1. Ostres quina pinta!!!! Nosaltres no fem gairebé mai arros a casa, no ens queda gaire bé.... però el proper dia que facis aquest avisa que venim ;o))

    ReplyDelete
  2. Mmmm, boníssim, t'ha quedat de luxe !!! per repetir vamos, je je je
    Un petonàs

    ReplyDelete
  3. Hola Lily, guapa tu

    va quedar molt i molt bo, erem 4 persones a taula i varem fer cau i net...això vol dir quelcom...je,je

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  4. El millor arròs del mon!!!
    Un petó

    ReplyDelete
  5. Hola com gat i gos, guapa tu

    doncs a casa i els i fes arròs els i donaria un atac...bullit, fregit, a la cassola..son uns fanástics de l´arròs

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  6. Hola Glòria ,guapa tu

    verdaderament el llamàntol li dona un sabor superior..de LUXE,

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  7. Ai l'arròs amb llamàntol... un dels meus plats preferits!!! M'has ben arribat al cor ;)
    PEtons
    Sandra

    ReplyDelete
  8. Hola Sandra, guapa tu

    i el meu també, es que queda de bo,..hum
    petonets Susanna

    ReplyDelete
  9. Susanna,
    Quin senyor arrós!! i amb el teu segell personal, ho dic pel toc de vermut blanc sec (ja l'he fet servir en alguns plats i és genial).
    Ja me'n pots servir un platet, si és que encara en queda, hahaha.
    Felicitats!

    ReplyDelete
  10. Qué platazo para el concurso. Buena suerte. Un besote.

    ReplyDelete
  11. mmmmmm aquests es el meu platt,m'encantaaaaa esta molt booooo,un petó

    ReplyDelete
  12. Hola Manel, guapo tu

    je,je, si que es veritat es el meu toc...per cert si fas alguna peça de carn a la cassola o al forn, en contes de posar-hi vi,...proba amb vermut negre...je,je...queda de bo...hummmm

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  13. Hola Agnés, guapa tu

    verdaderament bo, de debò, li dona al meu paré més bon sabor que amb llagosta

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  14. Hola Su, guapa tu

    la verdad es que no quedó ni un granito, entre 4 personas 500 gramos de arroz,...casi "na"

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  15. PLAS...PLAS...PLAS...este arroz es una delicia ...sabrosisimo y perfecto ..besos MARIMI

    ReplyDelete
  16. Hola Marimi / Garlutti, guapa tu

    je,je, ya sabes, nada complicado, plas, plas,...

    por cierto te he visitado y tienes un arroz divino de la muerte,...te invito a que participes tu tambien en el concurso de Espe, a ella le encantará, seguro.
    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  17. Hola Su, guapa tu

    la verdad es que si, ahora tendremos que probar con otros productos,

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  18. come sempre una ricetta buonissima!!!complimenti! ciao!

    ReplyDelete
  19. Un plat perfecte!!!!!!!!! Bravo Susanna, molta sort en el concurs!
    Petons

    ReplyDelete
  20. muchas gracias por participar.tiene una pinta fantastica y pedazo langostas,maja

    ReplyDelete
  21. por cierto,yo juraria que ya era seguidora de tu blog...yo creo q me ha pasado con algun otro..no se...q pasó

    ReplyDelete
  22. si te digo q tengo una espesura...no entendia alguna cosa de la receta y le di a traducir,y he visto que son bogavantes....ainsss....tengo una incoultura gastronomica q no se diferenciar langosta de bogavante...sorry

    ReplyDelete
  23. Amb ho que m'agrada aquest arròs i soc incapaç de matar al pobre llamàntol.
    Per llepar-se els dits.
    Sort al concurs.
    Petons reina.

    ReplyDelete
  24. Hola Espe, mi niña, guapa tu

    je,je, no me digas, tu les miras las pinzas,...he puesto la foto de los "bichos" en cuestión para quien no los conozca

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  25. Hola Anna Bwetulo, guapa tu

    saps que faig jo, el poso abans una estona al congelador

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  26. Hola Espe, guapa tu

    de una manera o de otra ya lo eras,...
    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  27. Hola Espe, guapa tu

    bogavantes, je,je
    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  28. Hola la cuina de L´Eri, guapa tu

    je,je, moltes gràcies, em això de l´arròs ting molta practica, a casa son tots molt " arroceros "
    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  29. Hola Federica, guapa tu

    moltes gràcies, maca, preciosa,
    mil petonets , ciao, Susanna

    ReplyDelete
  30. Qui arros mes bo, a mi m'agrada molt l'arros a la cassola, el teu te una pinta deliciosa, ja m'estic plantejant si fer-ne aquest diumenge, mmm que bo.

    ReplyDelete
  31. Hola Marta, guapa tu

    doncs jo si ens reunim tota la familia i això es quasi cada diumenge,...ja et pots inmaginar quin es el menú, je,je,....si, has acertat arròs...

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...