TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
Wednesday, February 9, 2011
POLLASTRE AL FORN AMB.....BOSSA DE PLÀSTIC
INGREDIENTS
1 bossa de plàstic especial pel forn (les trobareu a qualsevol supermercat)
1 pollastre a quarts
sal
pebre
oli de oliva
vinagre de xeres
llorer
romaní
PREPARACIÓ
Escalfar el forn a 200.
Posar els trossos de pollastre en una safata , salpebreu, untar-lo amb oli i un raig de vinagre de xeres i tot seguit introduir-lo dins de la bossa juntament amb unes fulles de llorer i romaní, tancar-lo amb el precinte que inclou, fer un parell de forats a la part superior de la bossa amb l´ajuda de un ganivet, ( perquè no exploti amb l´escalfor )
Enfornar a 180. uns 80 minuts, aproximadament, depenent de com siguin les peces de pollastre i del vostre forn, queda molt bo
Bon Profit
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Així queda molt bò i no s´embruta res.
ReplyDeleteUn petó
Hola Glòria, estimada i guapa tu
ReplyDeletedoncs la veritat es que queda molt i molt bo, i sense quasi res de res
mil petonets Susanna
Limpio y buenisimo el pollo en bolsa.
ReplyDeleteBesitossss
Hola Alsurdelsur, guapa tu
ReplyDeleteyo lo que hago a veces es poner el horno a 100.
y lo dejo 3 o 4 horas, no tienes que preocuparte de nada y cuando llega la hora de comer está de 10
mil petonets Susanna
M'he mirat un grapat de cops aquestes bosses al Mercadona i, digue'm clàssic, mai he acabat agafant-les.
ReplyDeleteEl proper cop que hi vagi (divendres tarda, en concret) al carret que aniran. I el pollastre, dilluns, al forn.
yo ya lo he probado y queda delicioso
ReplyDeleteHaig de provar això de les bosses. El cap de setmana passat vaig mirar al super però no en vaig trobar. Hauré de sguir buscant. Aquest pollastre té una pinta estupenda!!!
ReplyDeletees rarísimo, nunca había escuchado sobre las bolsas para horno... tendré que ponerme a buscar. :)
ReplyDeleteTinc les bosses i mai m'en recordo de fer-les servir, queda bonissim.
ReplyDeletePetons reina.
Hola guapa, veig que finalment vas trobar les bosses..... aquest punt de vinagre que proposes en sembla molt interesant,me l'apunto per al propercop....nosaltres quant el fem sencer hi possem a dins una ceba i una poma tallades a trossos. També queda bo amb ceba i un rajoli de cervessa (desprès ho passes pel turmix i ja tens la salsa a punt), o amb ceba i tomaquet com la recepta del nostre blog.... petons gastronómics
ReplyDeleteHola com gat i gos, guapa tu
ReplyDeleteserà questió de provar-ho tot, i tot, que bo, la veritat es que va ser tot un exít, la feina va ser per aconseguir les bosses, are ja en ting una bona pila
gràcies per tota la informació
mil petonets i fins aviat Susanna
Hola Anna, guapa tu
ReplyDeletedoncs si que queda de bo, ...no saps pas la feina que vaig tenir per trovar-ne,..
petonets Susanna
Hola SOle, guapa tu
ReplyDeleteno se que tipo de plastico será, pero no le pasa nada con el calor,, y el pollo quedó divino
mil petonets Susanna
Se ve jugosito y rico.
ReplyDeleteBesitos.
;-D
Muy rico ese pollo!
ReplyDeleteEstupendo cocinar en bolsa, soy una adicta, todo lo que sea para asar en el horno lo meto en una de esas bolsas y quedan ricos ricos.
Saludos
Hola Mararia, guapa tu
ReplyDeleteel pollo quedó muy rico, ahora quiero probar con pescado, ya te contaré, je,je
mil petonets Susanna
seguro que con pescado queda muy sabroso.
ReplyDeletesaludos
Hola Amanda estimada, i guapa tu
ReplyDeleteestas bolsas hacen milagros,...lo limpito que te queda el horno, de 10...
mil petonets i espero que esteis mejorando, Susanna
Hola Maraira, guapa tu
ReplyDeletepues yo no sabia ni que existieran hasta que vi la receta en varios blogs,...y no sabes el trabajo que tuve para encontrarlas,...pero el resultado muy bien..
mil petonets Susanna
Hola Catieu, guapa tu
ReplyDeletenomés les vaig trobar en el Mercadona, jo
mil petonets Susanna
Hola Òscar, guapo tu
ReplyDeletedoncs ja em diràs el que...segur que t´agrada, a més sense merder en el forn, sense fums, sense olors, sense grasa...
mil petonets Susanna
Hola Sussanna!!!
ReplyDeleteDoncs en el meu blog tinc fa molt de temps una recepta de pollastre en bossa i sí, és veritat. Queda boníssim!!! I sense embrutar res!!! La llàstima és que els sobres que utilitzava d'espècies per fer pollastre a l'ast ja no hi són al Mercadona... hauré de buscar en algun altre lloc, o millor... faré la teva recepta!!! jejeje
Petonets!!!
Hola Ana, guapa tu
ReplyDeletela barreixa d´espècies te la pots fer tu, al teu gust, encara millor, així queda molt i molt bo
mil petonets Susanna