TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
Tuesday, February 1, 2011
Croissants amb sèsam
Ingredients
Pasta de full
Sucre
Un ou batut
Granes de sèsam
Preparació
Escalfar el forn a 200 graus
Tallarem la pasta de full en forma de triangle allargat,( a la base li farem un petit tall que ens ajudarà a que ens quedin més ben cargolats ).
Per formar el croissants :, des de la part més ample anirem cargolant les peces fins arribar al final, donarem forma de banyes, pintarem amb ou batut, ensucrem i espolsarem amb granetes de sèsam.
Coure uns 15 minuts ( dependrà del forn ), refredar sobre una reixeta i menjar.
Bon profit.
.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
mmmm que bons,la veritat que es fácil i el resultat increible.petons
ReplyDeleteQué ricos, doraditos y crujientes se ven!! El sésamo les da un puntito delicioso.
ReplyDeleteBesitos
Tenen una pinta fantàstica, i el sèsam li deu donar un toc boníssim!
ReplyDeletePetonets!
Sandra
HOLA SANDRA, elsfogonsdelabordeta , GUAPA TU
ReplyDeleteTENIEN,,,JE,JE, JA NO EN QUEDA CAP....AIXÒ ES BONA SENYAL
PETONETS SUSANNA
HOLA LA CASITA, GUAPA TU
ReplyDeleteQUEDAN MUY RICOS CON EL SÉSAMO,....COMO ME GUSTA TANTO SE LO PONGO CASI A TODO, JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA AGNÉS, GUAPA TU
ReplyDeleteA CASA TENEN SEMPRE MOLT D´EXIT, SON FÀCILS DE FER...I SI NO TENS TEMPS SUFICIENT, ...LA PASTA DE FULL DEL LIDL, SURT MOLT BONA
PETONETS SUSANNA
Jo també els he fet així alguna vegada, però sense sèsam, i no m'han quedat tan macos com a tu.. Vaja que al costat d'aquests, els meus sún un xurru...jajaja Encara he de publicar-los..
ReplyDeletePetons!
Sempre m'ha encantat com queda el sèsam a sobre dels croissants, li dona un toc molt bó T'han quedat molt bonics :)
ReplyDeleteBons setmana!
Ficaram fantásticos!
ReplyDeleteBeijinhos
HOLA ANNIKI, GUAPA TU
ReplyDeleteEN PRIMER LLOC DONAR-TE LA MEVA MÉS SINCERA FELICITACIÓ PER SER GUANYADORA DEL CONCURSO DE LA SONÍA, TING ANOTADA LA TEVA RECEPTA PER FER-LA.
A CASA AGRADA MOLT EL SÈSAM, I EL POSO QUASI PER ARREU. ES TANT BO
PETONETS SUSANNA
HOLA MARI, GUAPA TU
ReplyDeleteNO TENEN CAP SECRET,....VE SI EN TENEN UN...JE,JE,..
SAPS QUIN ES ??, DONCS MIRA M´HE COMPRAT UN " TRASTO" PER TALLAR LA PASTA QUE ES ESPECIAL PER CROISSANTS, ES MOLT MILLOR QUE TALLAR-LOS AMB EL GANIVET I QUEDEN TOTS IGUALS...
MIL PETONETS SUSANNA
me encantan las croissants!
ReplyDeleteSu, no sé si ya te lo habré dicho, pero se me cuelga mucho el navegador cada vez que te visito porque se abre un pop up de test de inteligencia. ¿Podrías quitarlo? Saludos.
HOLA Mari - Strawberrycandy, GUAPA TU
ReplyDeleteENCANTADA DE QUE TE GUSTEN
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA SOLE, GUAPA TU
ReplyDeleteNO TENGO NI IDEA, LO COMENTÉ AL INFORMATICO DE LA EMPRESA Y ME DIJO QUE MIRARIA QUE PASA,...YO NO TENGO PUESTA NINGUNA PUBLICIDAD...Y ESTO TE PASA SIEMPRE ???
PETONETS SUSANNA
Quina enveja de croisants me'n menjaría un ara mateix acompanyat d'una copa de meló al cava.
ReplyDeletehola Susana, gracies per seguir el meu blog, he vingut a veure el teu i veig que tens moltíssimes cosetes bones, hem quedo!!!
ReplyDeleteHola,
ReplyDeleteSempre és un bon recurs i que queda molt bé!T'han quedat molt macos. Petons,
Seguro que el toque de sésamo le da un toque especial. Un besazo.
ReplyDeleteHas tornat mol dolça! Quines mans que tens tot et queda bé, uns crusanets molt bufons.
ReplyDeletePetons reina.
HOLA ANNA BETULO, GUAPA TU
ReplyDeleteQUAN FAIG PA, APROFITO QUE EL FORN ESTÀ CALENT I NORMALMENT EN FAIG UNS QUANTS..I QUE BONS SON FETS A CASA..
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA NATI, GUAPA TU
ReplyDeleteLA VERDAD ES QUE SOY UNA ENAMORADA DEL SÉSAMO, SE LO PONGO CASI A TODO, TOSTADITO ES QUE TIENE UN SABOR..HUMMMM
PETONETS SUSANNA
HOLA La cuina de l'Eri , GUAPA TU
ReplyDeleteCOM HE COMENTAT AMB LA MARI DE BLANES, EL ÚNIC SECRET QUE TENEN ES EL APARELL QUE VAIG COMPRAR QUE ES ESPECIAL PER TALLAR LA PASTA PER FET ELS CROISSANT, TOTS QUEDEN IGUALS I ES UNA PASSADA
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA PELL DE LLIMONA, GUAPA TU
ReplyDeleteBENVINGUDA A LA MEVA CUINA, ENCANTADA DE TENIR-TE AQUI I CONTENTA DE QUE T´AGRADI
EM VA AGRADAR MOLT LA TEVA HISTORIA DEL CAGA TIÓ,..UNA MICA SEMBLÁN A LA MEVA,...QUE MACOS AQUELLS TEMPS,VERITAT ?...
DE TOTA MANERA A CASA EL FEM CAGAR TOTA LA FAMILIA, ENCARE QUE JA EM CRESCUT UNA MIQUETA,...TOTS ESPEREM AQUELLA NIT, PER FER-LO CAGAR I SOPAR JUNTS A LA CUINA DE LA CASA PAIRAL PROP DE LA LLAR DE FOC
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA JUDITH, GUAPA TU
ReplyDeleteENCANTADA DE QUE T´AGRADIN LES RECEPTES, AQUÍ ESTÁN A LA TEVA DISPOSICIÓ SI LES VOLS,
PETONETS SUSANNA
Que bons!!! Una recepta fàcil amb un resultat "estupendo".....
ReplyDeleteQuina manera mes fàcil de fer croissants, segur que estan bonissims
ReplyDeleteSusanna, todo lo que lleve hojaldre me gusta a rabiar. Estos croissants tan tostaditos acompañados de una taza de café humeante deben darle alegría a una tarde fría y lluviosa.
ReplyDeleteDeliciosos.
Saludos
HOLA CATIEU, GUAPA TU
ReplyDeleteES VERITAT, JO APROFITO A FER-LOS QUAN FAIG PA, JA QUE EL FORN ESTÀ CALENT, ...JE,JE,
POSES LA SAFATA PLENA SOBRE DEL MARBRE I A LA GIRES L´ESQUENA, ...JA NO NI HAN..
PETONETS SUSANNA
HOLA MARTA, GUAPA TU
ReplyDeleteJA VEUS QUE FÀCILS QUE SON, I AIXÒ QUE SEMBLEN TANT I TANT COMPLICATS,....SENSE SECRETS
MIL PETONETS DE SÈSAM, SUSANNA
HOLA JUAN, GUAPO TU
ReplyDeleteLOS HAGO PEQUEÑITOS PARA TENER MÁS, Y QUE DURAN MÉS, EN TEORIA,..LA VERDAD ES QUE TE PONES LAS BOTAS, PERO COMO SON PEQUEÑITOS NO LO PARECE, JE,JE
MIL PETONETS SUSANNA
Quina gran idea posar-hi sèssam!
ReplyDeleteHola visc a la cuina, guapa tu
ReplyDeletevaig descobrir el sèsam fa quasi 31 anys en un viatge a Grecia,..i des de les hores , sempre busco l´excusa per posar-lo per arreu, je,je
mil petonets Susanna