TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
Sunday, February 20, 2011
FILETS D´ORADA A LA PLANXA AMB CONFIT DE VERDURES
Ingredients
orada en filets
oli d´oliva
sal
pebre
pebrot vermell
pebrot verd
ceba
grans d´alls sense treure la pell
tomàquets deshidratats
bixos "guindilles"
Preparació
Posarem els tomàquets a hidratar amb aigua i reservar.
Tallar els pebrots i la ceba a " juliana ", donar un cop als alls però sense treure la pell, partir les guindilles i o posarem tot a la paella amb una mica d´oli de oliva, important que el foc sigui molt suau, que les verdures ens quedin confitats, condimentar amb la sal i pebre al gust, quan ja estiguin quasi cuinats i afegirem els tomàquets també tallats a "juliana".
Tindrem la planxa calenta, espolsar-la amb sal ( així no s´enganxa el peix ) agafar els filets d´orada untar-los amb oli i els posarem a la planxa, amb 3 minuts per costat ja en tenen prou, salat i pebrar amb gust.
Muntar el plat amb el peix i les verdures i regar amb un fil d´oli de oliva verge.
Bon profit
AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Tiene que estar estupenda con los pimientos así. El aspecto es muy bueno.
ReplyDeleteUn abrazo.
Hola Ampato, guapa tu
ReplyDeletedeseo que las vacaciones hayan estado de cine, al menos cambiar la rutina, desconectar un poco y cargar pilas,..je,je
contenta de que te gusta la receta, es ligera y deliciosa,
mil petonets Susanna
Qué bo Sussana !!!
ReplyDeleteFeia dies que no venia a veure't i aquest plat
ha valgut la pena !!!!
Petons,
Marga
Amb aquestes verduretes hi ha per menjar sense parar.
ReplyDeletePetons reina.
MAñana me paso otra vez para el pescado...cuando dejo de consumirlo cada día,se me dispara el peso y con lo que ,me gusta....así con estas verduras es que es un plato perfécto.
ReplyDeleteUn besote
M’encanta l’orada i amb aquest acompanyament és deliciós
ReplyDeleteBona cuina
Mira que és bona l'orada,eh?, així queda perfecte, no li fa falta res més! A reveure.
ReplyDeleteSusanna!
ReplyDeleteMolt bona recepta! Té un aspecte deliciós! Bona setmana. petons
Muy rica esta receta.
ReplyDeleteBesotes
Estos filetes de dorada super sanos y ricos.
ReplyDeleteCon esa verdurita. Una cena ideal.
Besitos.
;-D
Que bo!!!! Sempre em venen bé les receptes de peix. A casa en mengem gairebé cada dia. Així vario una mica. Recepta apuntada...
ReplyDeletesencillamente deliciosa!!
ReplyDeleteMil besossss
Me encanta la dorada, sea entera y al horno o en lomos. Buenísimo. Un besote.
ReplyDeleteHola Su, guapa tu
ReplyDeletea los mios tambien les gusta...pero más si no encuentran espinas, por lo que la cocino más veces en filete que entera...
mil petonets Susanna
Hola Olga/kisa, guapa tu
ReplyDeletees verdad lo cocino muchas veces para la cena, es delicioso y ligero
mil eptonets Susanna
Hola Catieu, guapa tu
ReplyDeletea casa agrada molt el peix,...això si, sense espines
mil petonets Susanna
Hola Amanda, guapa tu
ReplyDeletela verdad es que es un plato que no te deja indiferente, las verduras quedan divinas, y el sabor del pescado autentico, sin disfraces.
mil petonets Susanna
Hola Curra, preciosa i guapa tu
ReplyDeletecelebro verte por aqui,....
por cierto el postre que has preparado de 10...me han venido ganas de hacerlo,...hace timepo que no lo elaboro,....
mil petonets Susanna
Hola la Cuina de >L´Eri, guapa tu
ReplyDeletecelebro que t´agradi, la veritat es que el dia que cuino aquest menú, a casa es festa
mil petonets Susanna
Hola Mercé, guapa tu
ReplyDeletebona dius,..?, bonnisssimaaaa, hummm
mil petonets Susanna
Hola Narcís, guapo tu
ReplyDeletejo crec que quan un peix es bo, no es te que amagar-se per res el seu sabor autentic,
mil petonets Susanna
Hola Anna Betulo, guapa tu
ReplyDeletela veritat es que les verduretes així casen amb tot, i estàn tant bones...
mil petonets Susanna
Hola Marga, estimada i guapa tu
ReplyDeleteestic contenta de la teva visita de que t´agradi el menú del dia, la veritat es que a mi també molt...
mil petonets Susanna
Nunca he probado el toque de tomate deshidratado acompañando verduras confitadas. Creo que me gustará....
ReplyDeleteDeliciosas las doradas, con verduras confitadas quedan estupendas.
ReplyDeleteBesitos