Ingredients
Patates
Pebrots ( poden ser vermell, verds, grocs..)
Ceba
Oli de gira.sol per fregir les patates
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Preparació
Pelar les patates i tallar a rodanxes, tallar els pebrots i la ceba a l´estil " juliana ", o sigui a tiretes.
Posar oli en una paella, el suficient perquè ens quedin les patates cobertes, i quan l´oli ja estigui calent, posarem les patates i les deixarem fins que quedin entre fregides i cuites, o sigui confitades.
Mentre en una altra paella i amb oli d´oliva, fregirem la ceba i el pebrot fins que ens quedi cuit, condimentar amb sal i pebre al gust.
Muntarem el plat col.locar les patates al voltant i al centre la ceba i el pebre.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Me encantan las patatas y estase ven deliciosas
ResponElimina