Ingredients
Endívies
Raves
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de Xerès
Llardons
Endívies
Raves
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de Xerès
Llardons
Preparació
Posarem les fulles senceres d'endívia al voltant d'una safata de servir, com si fossin barquetes, les omplirem de rodanxes de raves i trossets de llardons.
Condimentar amb oli, sal i vinagre.
Bon profit.
Posarem les fulles senceres d'endívia al voltant d'una safata de servir, com si fossin barquetes, les omplirem de rodanxes de raves i trossets de llardons.
Condimentar amb oli, sal i vinagre.
Bon profit.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
No comments:
Post a Comment
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna