Ingredients
Navalles
Bacó fumat
Vermut blanc sec
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Preparació
En primer lloc posarem les navalles en un recipient amb aigua i un bon grapat de sal, un mínim de 1/2 hora perquè treguin tota la sorra que puguin portar.
Esbandir be sota el raig d´aigua les navalles per si els i queda sorra, i bullirem uns 5 minuts.
Posar una planxa al foc i quan estigui calenta, posarem les navalles condimentades amb sal, pebre al gust i un raig d´oli d´oliva, al darrer moment regar amb vermut blanc sec.
Mentre tallarem el bacó amb tires petites i el saltarem uns minuts en una paella, al moment de servir les navalles el posarem per sobre.
Servir calentes, a gaudir i bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
No comments:
Post a Comment
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna