Aquest peix es conegut per varis
noms.......... mare de lluç, tabanc, bacallaret, maire...
El nom popular català mare de lluç
ve de l'antiga creença que aquest peix era realment la mare del lluç
Ingredients
Mares
de lluç netes d´espines
Sal
Pebre
Oli
d´oliva
Ou
batut
Farina
de Blat de moro ( Maizena )
Preparacio
Posarem una paella al foc amb oli, condimentar al gust, pasar el peix per ou
i despres per la maizena, fregir, escòrrec sobre una reixeta uns
minuts, i servir calent.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
No comments:
Post a Comment
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna