Ingredients
Una lamina de pasta de full de forma rectangular
Una barra de xocolate al gust, ( negre, amb llet, avellanes, ametlles...)
Una mica de llet condensada
Llavors de sèsam
Preparació
Posarem el forn a 200 graus.
Estirar la massa de full, posarem la barra de xocolate en el centre, seguidamente amb un ganivert esmolat anirem tallan tires de uns 2 cm de manera inclinada que vagin des d´el extrem exterior de la massa fins a tocar la barra de xocolate ( com si fesim un serrell ), aquesta operació la farem al dos costats de la massa.
Ara començan des de d´alt, anirem creuan les tiretes de massa dels dos costats, ( com si fesim una trena ) fins arribar al final, la barra de xocolate ens te que quedar coberta per la massa de full, es molt important que no ens i quedi cap forat, doncs al coure s´escaparia la xocolate.
Seguidament amb l ´ajuda d´un pinzell pintarem amb la llet condensada i repartirem unes llavors de sèsam per sobre.
Fornejar per espai d´uns 25/ 30 minuts dependrà del vostre forn, refredar sobre una reixeta.
* Aquest color torradet tant maco el dona la llet condensada.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
No comments:
Post a Comment
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna