La remolatxa vermella es bona per l ´anèmia, per les persones nervioses, per la grip,
càncer, ajuda en el tractament de la leucèmia, conté sals
minerals,...entre d´altres virtuts..
Només te unes 40 calories per cada 100 grams Es pot consumir envinagrada qu´es com agrada a casa o bullida
que no ens agrada gens....
En el cas de cucinarla bullida, coure la remolatxa sencera, o
sigui amb les fulles, així no perden el seu color vermell dins de
l´aigua, la seva cocció perqué quedin bé ...mínim dues hores
bones en olla normal.
Un cop bullides si les deixem uns 10 minuts amb aigua freda les
podrem pelar molt bé.
Endivíes
Remolatxa vermella envinagrada
Blat de moro en conserva
Musclos escabetxats
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre
Preparació
Disposar en una safata de servir les fulles d´endivíes col.locades a tot voltant, i decorar amb la resta d´ingredients, condimentar al gust.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
No comments:
Post a Comment
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna