Amb pistola surten aproximadament unes 74 unitats
Ingredients
530 grams de farina normal o de rebosteria
240 grams mantega a temperatura ambient
200 grams de sucre glas
1 ou batut
20 grams de llet
10 grams de vainilla liquida
4 grams de llevat química (tipus Royal)
1 pessic de sal
Preparació
Tamisem la farina amb el llevat i reservem.En un recipient posarem la llet, l'ou, la vainilla i el pessic de sal, barregem i reservar
Tamisem el sucre glas, afegim la mantega a temperatura ambient i batem fins que el sucre quedi integrat, ara afegirem els líquids a intervals mentre seguim baten, un cop tot unit afegirem la farina en varies vegades, fins a formar una massa.
Reposar a la nevera uns 25/30 minuts en un bol tapat perquè la massa prengui més cos.
Passat aquest temps ja es pot utilitzar, formarem les galetes amb la tècnica que millor ens agradi i, ( les podem decorar al gust ).
Col · locar la peces en una placa de forn sense engreixar, ni paper vegetal.
Enfornar per espai d'uns 12/15 minuts a 180 graus. (Dependrà del vostre forn)
Refredar sobre una reixeta i guardar en caixa de llauna.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
No comments:
Post a Comment
Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.
Mil petonets i fins aviat Susanna