TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
Wednesday, October 26, 2011
Aletes de pollastre amb toc mexicà
La meva font d´inspiració amb un resultat de 10
http://cocinandocongoizalde.wordpress.com/2011/10/24/alitas-de-pollo-con-toque-mexicano/
Ingredients
2 dotzenes d´ aletes de pollastre
20 grams de salsa de soja
1 cullerada de mostassa "antiga "
250 grams de tomàquet fregit
70 grams de vermut "rosso"
2 alls pelats
Unes gotes de tabasso ( opcional)
1 cullerada sopera de sucre
Pebre negre mòlt
Sal
Preparació
Tallarem les aletes de pollastre en tres parts, ( les puntes jo les guardo per fer brou )
Triturar plegats tots els ingredients menys les aletes de pollastre , fins que ens quedi un puré, posar- les en una safata , abocar per sobre el preparat i les deixem macerar unes 2 hores a la nevera tapades amb un film de cuina, ( també es pot deixar preparar la nit abans )
Fornejar a 200 graus entre 30/ 45 minuts, dependrà del forn, la quantitat i la mida de les aletes.
Es poden acompanyar de verdures, patates fregides, amanida...etc...
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Jo no perdono una miqueta de tabasco que aquestes aletes semblen per llepar-se els dits. I de primer plat el brou lleuger.
ReplyDeletePetons.
susanna tiene un aspecto de lo más apetecible reina.
ReplyDeletesaludos
M'agrada molt que no van fregides, sino fornejades. Li faré a la reina del meu cor, que és fan de les aletes :)
ReplyDeletesusanna j'adore cet repas ils et succulent et magnifique ce sont mes garçons que aiment sa, ils en salive déjà.
ReplyDeletemerci pour ce superbe partage
Bisous
Apa,apa avui la cosa va de MÉXICO LINDO Y QUERIDO!!!
ReplyDeleteESTUPENDAS ALETAS xata
PETONETS:)
Hola Susana! gracias por seguir mi blog, he venido a conocer el tuyo y me he encontrado con estas alitas mexicanas! mmm... la verdad que me apetecen! un abrazo y estaré pendiente de tus posts.
ReplyDeletebesos
Lxx
Están ricas verdad? Da gusto la sencillez de esta receta
ReplyDeletesusanna, molt bones aquestes aletas i amb un toc picantó.
ReplyDeleteQue ricas!! la salsa está de miedo, lo que yo no pongo es vermut yo pongo vinagre, un beso
ReplyDeleteEs una manera diferent de fer-les, menys el tabasco( que jo i el meu estomac som antipicants) tot els altres ingredients hem sembles d'allò mes bons.
ReplyDeleteHola susanna, m'encanten les aletes al forn, fan cara de ser molt gustoses.
ReplyDeleteGràcies per el consell del cogombre
ptons