Ingredients
Sofregit pel arròs a la cassola ( es tracta de fer-ne més quantitat , quan volem fer arròs )
en el meu cas, porta sèpia tallada petita i salsitxes de pollastre també tallades , això al gust...)
Unes llenques de pa
Formatge cremós, tipus mozzarella , o al gust
Orenga
Preparació
Escalfar el forn a 190 graus
Mentre preparar les pizzes, o sigui posarem unes cullerades del sofregit per sobre de cada llenca de pa, formatge i un pessic de orenga
Fornejar uns 10 minuts ( dependrà del vostre forn ), i a menjar
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Una idea molt original i, si ja ho fas expressament, tens un sopar boníssim amb molt poca feina ;)
ReplyDeleteMolt bona idea!!!
ReplyDeleteDeu d'estar boníssim!!!
Petonets!!!
Hola Ana, estimada i guapa tu
ReplyDeleteque tal ?, com anem ?, desitjo que una mica millor de tot,
el nen, la feina, l´amor, la cuina, els aníms...
aquesta recepta ja veus que més ràpid imposible, i de bona ???,..sense comentaris, només que quan les faig volen al instant
mil petotents i molt contenta de la teva visita, Susanna
I tant ràpida, no se m'hagués acudit mai. Qué bo ha de estar.
ReplyDeletePetons i bon cap de setmana.
la veritat que aixi te d'estar molt bona la pizza,petons
ReplyDeleteMolt curiosa, la recepta! I per a les llesques de pa, fas servir pa de motlle o de pagès? Petons
ReplyDeleteQuines coses que ens ensenyes, ràpides i bones, bon fi e setmana.
ReplyDeleteHola Marina, guapa tu
ReplyDeletejo faig servir pa fet a casa, te aquesta forma ja que els faig amb un motllo allargat que a més te indica pels costats per si vols tallar totes les llesques iguals manualment....
Pots aprofitar pa del dia anterior, ja que al fornejar-lo et quedará molt be i molt bo
mil petonets Susanna
Ostres, sepia talladeta al sofregit!! No ho he fet mai i sona meravellos :)
ReplyDeletericas y super rápidas!
ReplyDeleteMolt ràpid i original segur que estava deliciós.
ReplyDeletebsss wapa.
Oh!!! Que original!! Una gran idea....
ReplyDeleteUna pizza fàcil i bona
ReplyDeletePetons