TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


Sunday, October 16, 2011

PINTXOS DE POLLASTRE I MUSCLOS


















Ingredients
Pit de pollastre tallat a llesques primes
Musclos sense closca
Farina de tempura
Pa ratllat ( es pot  fet a casa amb pa torrat )
Sal
Pebre
Oli de gira-sol per fregir
Palets de fusta o metall per preparar els pinxos

Preparació
Sempre el primer que tenim que fer es preparar la tempura, tan fàcil com barrejar farina i agua molt freda, fins que no quedin grumolls i tingui una textura lleugera, reservar mentre a la nevera.

Agafarem les llenques de pit de pollastre i les tallarem a tires, condimentar amb sal i pebre al gust.

Muntarem els pinxos, començarem amb un musclo , desprès amb una tira de pollastre que anirem clavant fen onades en el palet, repetir amb un altres musclo.......i així tants com volem.

Mentre posar l´oli de gira-sol al foc, per s´escalfi.

Passar els pinxos per la tempura desprès pel pa torrat i ratllat , i cap a la paella fins que estiguin daurats,escórrer  sobre una reixeta i servir calents, es poden acompanyar de una bona amanida.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets ,Susanna





20 comments:

  1. Hola Susanna!! un mar i montanya molt original.

    Un petonet

    ReplyDelete
  2. Hola M. José , guapa tu

    y no sabes lo rico que queda,

    además puedes tenerlos preparados ocn antelación....aquello un dia con visita por ejemplo, en un plis, plas,.te hacen la olaaaaa

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  3. Es ho que he pensat al veurel's, un mar i montanya en forma de broquetes, qué original i a sobre en tempura, encara més original.
    El teu bloc en fa venir gana, es molt perillós, jejeje.
    Bon diumenge maca.

    ReplyDelete
  4. Hola Susanna quina bona pensada. M'agrada la combinació

    ReplyDelete
  5. APA NINA
    QUIN PINTXO TAN BO I CRUIXENT !!!

    ReplyDelete
  6. Hola Te de Ternura, guapa tu

    ja veus que fàcil, deliciós, i sa, doncs fet així que queda gens oliós

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  7. ummmmmm, que delicia de aperitivo. Besitos

    ReplyDelete
  8. Hola Anna Betulo, guapa tu

    je,je, la veritat es que quan veus un plat deliciós, t´entra una gana ....

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  9. vengo llegando de unos dias de descanso en costa brava y tenia una visita tuya...que agradable sorpresa...creo que me quedo con mucho gusto , seguro que me encuentro cosas ricas que aun no conozco...

    ReplyDelete
  10. M' agraden molt esl pinxos, i la veritat, és que de pollastre no n' he fet mai. A veure si m' animo...

    ReplyDelete
  11. Quines broquetes mes divertides!
    Un mar i montanya, per diferents apets.
    Petonets

    ReplyDelete
  12. Hola Isabel, guapa tu

    Els vaig " inventar" un dia que només tenia un pit de pollastre i més boques del conte per alimentar,...i vaig quedar com una reina


    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  13. Hola Annafs, guapa tu

    doncs animat que valen la pena, de lo bons que queden

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  14. No tinc massa afició als pinxos, però aquest que ens presentes no en deixaria cap
    Bona cuina

    ReplyDelete
  15. Hola Susanna, que ricos pinchos nos has hecho. Se ven deliciosos, seguro que han tenido mucho éxito.

    Un besito,

    ReplyDelete
  16. No havia vist mai aquesta enfilada mar i muntanya. M'ha encantat, diumenge que vé ho faré d'aperitiu. Petons!

    ReplyDelete
  17. Una combinación que no he probado, pero tienen una pinta estupenda, me llevo la idea, un beso

    ReplyDelete
  18. uma beleza esses espetinhos adoro!
    adorei receber sua visíta!
    beijo

    ReplyDelete
  19. no se m'hauria acudit mai, pollastres i musclos... i dius que no queda gens oliós? doncs me l'apunto! :)
    una abraçada,

    ReplyDelete
  20. Que bons,molt originals, son ideals.

    ReplyDelete

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...