TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


Friday, October 14, 2011

Flam d´ous i melindros


















14 D´OCTUBRE EL 2011, 15 ANYS DEL DIA MUNDIAL DE L´OU
Aquesta es la meva petita aportació en el seu honor

Ingredients
1 litre de llet
6 ous
100 grams de sucre
1 pell de llimona
1 branca de canyella
Melindros
llet extra  ( per sucar els melindros )

Preparació
Agafarem la meitat de la llet i la posarem al foc amb la pell de la llimona + sucre + canyella, deixarem que bulli, retirar el foc ,colar-la i afegirem la resta de llet freda i els ous batuts.

En una safata que sigui apta per anar al forn i posarem tot al voltant i en el fons els melindros sucats amb llet extra per hidratar-los , tot seguit em precaució i abocarem el preparat del flam, si els melindros del fons es mouen  una mica no passa res.

Fornejar en el forn que ja tindrem escalfat a uns 190 graus, al bany maria, a prop de 50 minuts ( dependrà del forn i del tipus de safata ,  fer especial atenció )

Deixar refredar i posar a la nevera, doncs fred esta molt  més bo,..al moment de servir , si es desitja, es pot espolsar de sucre i cremar-lo.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

36 comments:

  1. L'altre dia, a la cafeteria on solem berenar vaig veure uns melindros que feien una pinta espectacular i vaig pensar que els compraria per fer un tiramisú, però amb aquesta versió del flam tan original ja m'estàs fent dubtar... M'encanta!

    Petons!
    Anna

    ReplyDelete
  2. m'has copiat l'ideaaa!! jo també he fet flan en conmemoracio als ous jejejeje... telepatiaa!

    ReplyDelete
  3. aquest flam, bé podria ser un puding, no? encara que tu els melindros no els tritures!!!! segur que estava boníssim! Molts petonets guapa

    ReplyDelete
  4. Qué pinta más rica tiene el flan, así con los melindros no lo he probado nunca!!

    besos guapa

    ReplyDelete
  5. Hola Marta, guapa tu

    a mi també, des de petita, recordo que sempre el diumenge la meva mare en preparava, era el meu dia preferit...

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  6. Hola asj, guapa tu

    queda rico, rico, pena que ahora en este tiempo las gallinas de mi madre no ponen huevos que si nó, no son los mismo que te encuentras en la tienda, tienen un color de azafrán precioso y un sabor que ni te cuento, cuando mamá me dá siempre los reservo para postres


    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  7. Hola Judith, guapa tu

    esta molt bo, m´agrada més així que al posar-hi la cullera et troves els melindros sencers,

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  8. aquests flams per mi son els millors,a casa cosetes aixi volen molt ràpid,petons

    ReplyDelete
  9. Hola Clàudia, guapa tu

    les dues tenim molt bon gust, je,je, deixo aqui el teu enllaç, per qui vogui anotar la teva recepta tant bona

    mil petonets Susanna

    http://recetasymas-claudia.blogspot.com/2011/10/flan-al-caramelo.html

    ReplyDelete
  10. Hola Anna, de la Taula...., guapa tu

    doncs mira tot va sortir de que a mi m´agrada molt menjar melindros amb el flam, i un dia vaig pensar ,...i si o posem tot junt ??..que bo

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  11. Wow, se ve un corte divino, no lo he probado nunca, con esos ingredientes me imagino su sabor.
    Besitos

    ReplyDelete
  12. Hola Agnès, guapa tu

    a més pot ser un berenar complet per la mainada, i pels grans també....mi apunto...je, je

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  13. Hola Camilni, guapas todas

    queda muy rico, además en caso de que tengas unos melindros secos, es una manera estupenda de reciclarlos

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  14. Los flanes me encantan sean de lo que sean y este tiene uan pinta increible. Un besazo.

    ReplyDelete
  15. Hola a tothom

    des de Girona ens arriba una altre recepta amb ous

    http://viscalacuina.blogspot.com/2011/10/flam-de-iogurt.html

    Gràcies M. ANgels per compartir-la,
    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  16. Que buen flan, me encanta la idea de poner esos bizcochos tan ricos,
    Yo me he decantado con una tortillita, http://e-cocinablog.blogspot.com/2011/10/tortilla-de-calabacin.html, un beso y buen fin de semana

    ReplyDelete
  17. Hola Carmen, guapa tu

    que rica aportación, mira que son socorridas las tortillas , y lo mejor a todos gustan

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  18. AISSS. ELS MELINDROS.... Hem recorden quan era petitona. Quin gust tan bó tenían.
    Pero en aquest format teu deuen estar DELICIOSOS!!
    BON CAP DE SETMANA NINETA!!

    ReplyDelete
  19. Sense comentaris...quina passada!

    ReplyDelete
  20. Hola Te de Ternura, guapa tu

    que tindran els melindros, hummm
    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  21. Hola Cristina, guapa tu

    et puc garantir que está molt bo, je,je

    Mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  22. Hola Susanna té una pinta fantàstica i mira que són bons fets a casa!
    Ja he fet la meva entrada tal com vas demanar:

    http://pambolixocolata.blogspot.com/2011/10/niu-de-moniato-amb-ou-dur.html

    ReplyDelete
  23. Hola a peu coix, guapa tu

    ara vaig a treure el nas a la teva cuina, segur que esta diví, en ha sobrat una mica perquè o provi ?, o ja he fet tard...

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  24. Hola Familia guapa

    una petita mostra de receptes delicioses que porten ou

    http://ysigoenlacocina.blogspot.com/2011/10/roscon-de-chocolate.html

    http://recetasymas-claudia.blogspot.com/2011/10/flan-al-caramelo.html

    http://viscalacuina.blogspot.com/2011/10/flam-de-iogurt.html

    http://e-cocinablog.blogspot.com/2011/10/tortilla-de-calabacin.html

    http://catacuina.blogspot.com/2011/10/ous-al-plat.html

    http://www.tedeternura.com/2011/10/huevos-en-cocotte-1.html

    http://tumbaollasyhambrientos.blogspot.com/2011/10/rollitos-de-tortilla-con-queso-y.html

    http://www.recetasyvinos.com/receta/1260425/crema-pastelera/

    http://denikatessen.blogspot.com/2011/10/donut-muffins-donettes-nevados.html

    http://allotment2kitchen.blogspot.com/2011/10/roasted-butternut-squash-tart.html

    http://savalaura.blogspot.com/2011/10/vargabeles.html

    http://www.eternosprazeres.com/2011/10/revivendo-prazeres-muffins-de-chocolate.html

    http://judithyelisabeth.blogspot.com/2011/10/magdalenas-de-limon-y-semillas-de.html

    http://www.dulcesbocados.com/2011/10/pastel-de-calabaza-y-manzana.html

    http://www.buttercreambarbie.com/2011/10/mini-white-chocolate-macadamia.html

    http://dulcegimena.blogspot.com/2011/10/bizcocho-de-miel-con-crujiente-de.html

    http://lalibretaderecetas.blogspot.com/2011/10/tortilla-de-queso-de-cassoleta-y.html

    http://rezeditas.blogspot.com/2011/10/tortilla-esponjosa-de-bacalao.html

    http://recetasconencanto.blogspot.com/2011/10/albondigas-de-atun-con-salsa-de-cebolla.html

    http://entrecolycollechuga.blogspot.com/2011/10/tarta-de-mouse-de-chocolate-negro-y.html

    http://pambolixocolata.blogspot.com/2011/10/niu-de-moniato-amb-ou-dur.html

    http://santie-athina.blogspot.com/2011/10/layer-cake.html

    http://alataula.blogspot.com/2011/10/arnadi.html

    http://tascadaelvira.blogspot.com/2011/10/steak-hache-la-hambourgeoise-ou-le.html

    http://receitasdavovocristina.blogspot.com/2011/10/talharim-com-atum-ao-molho-branco.html

    http://www.recetasyvinos.com/receta/1260425/crema-pastelera/

    http://thespanishfood.blogspot.com/2011/10/tarta-de-chocolate-al-aroma-de.html

    http://denikatessen.blogspot.com/2011/10/donut-muffins-donettes-nevados.html

    http://gattoghiotto.blogspot.com/2011/10/schiscetta-party.html

    http://acomerqueyaeshora.blogspot.com/2011/10/couland-de-chocolate-monty.html


    petonets Susanna

    ReplyDelete
  25. particularmente este es un postre que me gusta mucho, mucho.

    ReplyDelete
  26. Un flam d'allò més original, me l'apunto!

    ReplyDelete
  27. Doncs no en tenia ni idea que hi havia un dia mundial de l'ou. La teva recepta deliciosa, m'encanten el melidros. Sempre em recorden quan era petita i la meva mare ens preparava un esmorzar sopresa amb xocolata desfeta amb melindros, ah!! i nata.....
    Petonets guapa

    ReplyDelete
  28. Hola Catieu, guapa tu

    dons quin esmorzar més bo, i fet en tant d´amor,...i que bona la xocolate amb melindros , i si a sobre li poses nata....es com estar en el cel

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  29. Hola Visc a la cuina, guapa tu

    doncs el teu també te molt bona pinta, i está anotat per fer-lo

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  30. Hola Sole, guapa tu

    a mi tambien, desde niña uno de mis postres preferidos,...

    por cierto como te encuentras ?...y como está la princesa ?

    mil petonets ( para las dos), SUsanna

    ReplyDelete
  31. Hola Susanna, delicioso tu flan y original. No sé que me pasa con tu blog que siempre tardo muchísimo hasta poder comentar, en otras ocasiones tengo que cerrar por imposible.
    Un besito

    ReplyDelete
  32. Hola Susana, guapa tu

    a mi hay veces que tambien me pasa, será como de las lineas ?...no tengo ni edea

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  33. He descobert massa tard que era el dia de l'ou, però que consti que hem sopat ous, em serveix d'excusa? Jejeje.
    Quines bones idees tens sempre, juntar el flam amb els melindros.
    Petons reina.

    ReplyDelete
  34. Hola Anna betulo, guapa tu

    je,je, doncs a casa també em sopat ous, amb una recepta que queda de 10x10, demà si tinc temps la posaré, es ràpida, lleugera, ...hum....

    mil petonets Susanna

    ReplyDelete
  35. Hola Sussana, he cumplert, fent una truita, demá probaré aquest flam.

    ReplyDelete

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...