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Tuesday, October 11, 2011

Truita d´albergínies


Ingredients
Albergínies,
1 cullerada de farina,
Oli d´ oliva,
Ous
Sal

Preparació
Tallarem les albergínies  a rodanxes molt primes i la posarem en una safata amb aigua i la cullerada de farina, deixar reposar mínim 1/2 hora ( perdrà  tota la seva amargor i ens quedarà molt blanca )

Assecar-la i la passarem uns minuts per una planxa que ja tindrem molt calenta i untada amb unes gotes d´ oli d´ oliva, quan agafi una mica de color retirar i reservar.

Batre els ous, i afegirem les rodanxes de albergínia, salar al gust, només ens maca fer les truites amb oli molt calent.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog    http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

41 comments:

  1. una vera delizia!! complimenti!!!!ciao!

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  2. Hola Federica, guapa tu

    queda moltbona i gens gruixosa

    mil petonets Susanna

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  3. M'encanten les truites farcides!!!! Aquest'esalberginia, deliciosa!!!
    Petonets guapa.

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  4. Una de les meves truites preferides! Queden molt gustoses i tovetes!
    Petonets
    Sandra

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  5. La meva intenció aquesta nit era fer una truita de alberginia, aquesta nit el nano va a Malgrat i era perfecte, però l'Antonio ha vist unes carxofes a la parada de verdures i s'ha estimat més que fos de carxofes.
    No sabía ho de la farina, bon truc com tots els teus.
    Petons reina.

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  6. Una buena manera de comer las berenjenas, me gusta, al igual que el nuevo look del blog, un beso

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  7. Una buena manera de comer berenjenas, me gusta, al igual que el nuevo look del blog, un beso

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  8. Hola Susana, que cosas tan ricas has preparado desde que estuviste de vacaciones. Hacía unos días que no visitaba tu cocina. Me encanta todo.
    Un abrazo.


    www.cocinandoencasa.net
    www.dulcisimosplaceres.net
    www.todasmisrecetasdecocina.net

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  9. Me gusta muchísimo más que la de patatas ;))

    Cariños Susana!

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  10. Molt bona aquesta truita preciosa!!! M'encanta!!! I mes avui, que m'han portat un munt d'alberginies de l'hort ^____^
    Un petonas
    Sònia

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  11. Me parece un bocado de lo mas delicado. Un besazo.

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  12. Hola Nati, estimada i guapa tu

    la verdad es que queda de miedo, y más si son de tu huerta, je,je

    mil petonets Susanna

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  13. que bona,la albergínia m'agrada molt aixi que amb truita mmmm encara millor,petons

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  14. Susanna, una truita molt bona i jugosa..........paco

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  15. Pero que buen atortilla, no sabes como me gustan. Además es que quedan deliciosas de mil formas. Son muy socorridas.

    Besitos,

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  16. Una manera diferente de comer la berenjena. Los más peques ni se enteraran que lo están haciendo ;D

    Besos.

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  17. Hola Sunny, guapa tu

    la verdad es que teniendo en casa unos huevos y cualquier cosa haces una comida de fiesta

    mil petonets SUsanna

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  18. Hola SIlvia, guapa tu

    pues si, le quitas la piel, y es tan suave que ni se enteran de que estan comiendo una fuente de vitaminas

    mil petonets Susanna

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  19. Hola Sr.PAco, guapo

    la veritat es que queda molt bona i feta iaxí gens oliosa

    mil petonets Susanna

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  20. Hola Agnés, guapa tu

    queda molt melosa, i es prepara en un plis plas

    mil petonets Susanna

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  21. Hola Susanna, que rica esta la tortilla. En casa mis padres también la preparaban y estaba deliciosa.
    Gracias por compartirla, casi me habia olvidado.
    Un petonet

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  22. HOLA SUSANA, bona tarda, lña truita de alberginies, es de les meves preferides,un 10.
    (Escric en castellá porque aunque soy catalana, me obligaron a estudiar en castellano y escribo el catlán con un montón de faltas).
    Acabo de entrar en tu blog y lo iré visitandp con frecuencia pues m ha encantado, te invito a visitar el mio, será un verdadero placer.
    Saudos.
    mªdolors

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  23. A casa ens agrada molt la truita farcida l´albergínia...És deliciosa,oi?

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  24. Hola Sonia, guapa tu

    celebro que t´agradi la recepta, ja m´explicaràs com ha anat,..je,je

    mil petonets SUsanna

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  25. Hola Silvia, guapa tu

    la verdad es que queda más melosa, riqusima, je,je

    petonets Susanna

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  26. Hola Cristina, guapa tu

    doncs si, nena com molt be dius, és deliciosa

    mil petonets Susanna

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  27. Hola Lolines, guapa tu

    molt benvinguda a la meva cuina, encantada de que t´agradin les meves receptes

    fins aviat, i mil petonets Susanna

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  28. que tortilla más deliciosa, que blog tan maravilloso! estoy encantadísima de conocerte!
    Un beso grande,
    Nieves.
    http://igloocooking.blogspot.com

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  29. Hola Nieves, guapa tu

    para mi tambien ha sido un placer el conocerte
    que bonito poder intercambiar recetas, trucos....

    hasta pronto, i mil petonets Susanna

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  30. Hola Meritxell, guapa tu

    me alegro de verte y de que te guste la receta, tan sencilla como deliciosa

    cuidate, mil petonets i fins aviat, Susanna

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  31. I que bona es l'alberginia!!!!!
    M'agrada de totes maneres.
    Aquesta truita amb pa amb tomàquet hummmmmmm.
    Petonets guapa

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  32. Hola Isabel, guapa tu

    com o saps,....je,je, a casa des de sempre el pa ?....amb tomàquet , tot l´any, faci fred o calor...sempre amb tomàquet,

    alguna vegada que hem anat de vacances fora del pais, ( jo sempre porto petites bossetes de oliva de oliva ), i com de tomàquets en trobes sempre per arreo, allà on sigui ...pa amb tomàquet

    mil petonets Susanna

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  33. Hola Amparo, guapa tu

    como siempre feliz de tu visita y contenta que te gusten mis propuestas

    mil petonets Susanna

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  34. O de la cullerada de farina no o sabía, a mi les alberginies no son sant de la meva devoció, preferixo una truita de patates.

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  35. Hola Marta, guapa tu

    je,je, això es que no la has provat, fins i tot el meu fill que no li agraden les verdures, en menja

    mil petonets Susanna

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  36. Hola Carmen, guapa tu

    celebro que te guste la receta,...

    y nuestra nueva imagen, es que tengo un informatico en la familia que no tiene precio, je,je ( porque yo no tengo ni idea del tema ) a mi dame una sarten y te hago milagros

    mil petonets Susanna

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  37. Hola Anna Betulo, guapa tu

    je,je, també estan de mort les carxofes,...

    el truc també serveix per les carxofes, queden blanques i maques

    mil petonets Susanna

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  38. No sabia que con la harina, te queda blanca la beregena. Cuanto estoy aprendiendo de tí!!!
    Haré la receta, porque nos gusta la berengena, pero simpre la hago, a la plancha o rebozada.
    PETONETS.

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  39. Hola Golonsegus guap@ tu

    Aún que las hagas a la plancha haz la misma operación quedarán blanquitas ,

    Tambien puedes hacerlo con las alcachofas, quedan blancas y divinas, ( a mi particularmente no me gusta el tener que ponerle limón )

    Me haces feliz con tu comentario

    Buen fin de semana i mil petonets Susanna

    ReplyDelete

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

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