TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
Tuesday, October 18, 2011
PA MARBRAT DE SOBRASSADA DE MALLORCA
http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=98
http://enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=13
Ingredients
700 grams de farina de força
380 grams d´aigua
100 grams de massa mare liquida
25 grams d´oli de oliva
40 grams de llevat fresc de flequer
2 culleradetes de llet en pols
1 culleradeta de sucre
2 culleradetes de sal
Sobrassada ( la quantitat al gust )
Preparació amb la thermomix
Posar en el vas aigua + oli + llevat + massa mare + llet en pols 5 minuts, 37 graus, velocitat 2
Afegir la farina tamisada + sal + sucre, 10 segons,velocitat 6, després 5 minuts , velocitat espiga.
Treure i reposar la massa en lloc càlid i tapada 1 hora.
Estirar-la amb un corró de fusta i farcir amb trossos de sobrassada de Mallorca, caragolar fins formar un cilindre, fer uns talls amb el ganivet per sobre i deixar reposar altre com en lloc càlid i tapada 1 hora.
Es pot coure sobre una safata de forn o dins de un motllo com es el meu cas.
Mentre escalfar el forn a 200 graus
Fornejar uns 40/45 minuts , com sempre dependrà del forn
Refredar sobre una reixeta, i a gaudir
Bon profit
Aquest pa es pot preparar també manual i a panificadora ,
La recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Arxivat a:
PANS
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
A mi m'encanta fer pa aquest pa jo l'he de provar segur que deu estar boníssim. Nyaaaammmm!!!!!!
ReplyDeleteUna tentación ...Se que no podré resistirme
ReplyDeleteBss
Hola Susanna, debe de estar buenísimo tostadito, yo adoro la sobrasada y aquì no saben ni lo que es :(
ReplyDeleteUn besazo, Alex
Que bo aquest pa!!! M'encanta Susanna!!! T'ha quedat de luxe... me l'apunto!! ;-)
ReplyDeleteUn petonas
Sònia
Susana, como tiene que estar ese pan de bueno, sabrosísimo, seguro.
ReplyDeleteUn abrazo.
Molt bona pinta te aquest pà. I molt original!!
ReplyDeleteUn petonet
Hola
ReplyDeleteque pan tan rico, con ese relleno ya no le hace falta más ;)
besos
ostres, Susanna. Quin pa més curiós!!! A mi m'encanten els pans de gustos, però l'únic que havia provat de sobrassada era tot ell ataronjat. Així tan blanc sembla tan flonjo! I si l'acompanyo d'un troç de formatge de Maó bé, no? Intenetaré fer la recepta. Gràcies!!!
ReplyDeleteostres, Susanna. Quin pa més curiós!!! A mi m'encanten els pans de gustos, però l'únic que havia provat de sobrassada era tot ell ataronjat. Així tan blanc sembla tan flonjo! I si l'acompanyo d'un troç de formatge de Maó bé, no? Intenetaré fer la recepta. Gràcies!!!
ReplyDeleteostres, Susanna. Quin pa més curiós!!! A mi m'encanten els pans de gustos, però l'únic que havia provat de sobrassada era tot ell ataronjat. Així tan blanc sembla tan flonjo! I si l'acompanyo d'un troç de formatge de Maó bé, no? Intenetaré fer la recepta. Gràcies!!!
ReplyDeleteufffffffff, quina cosa mes bona, aquest pa.
ReplyDeleteSusanna fas unes coses!!!!
ReplyDeleteM'encanta la sobrassada...
ReplyDeleteJo faig un brioix amb sobrassada, a veure si el proper dia que el faci, el publico.
Petonets.
Avui hem coincidit amb pa i sobrassada.
ReplyDeleteJa no cal fer el bocata, amb una llesca d'aquestas tens prou.
Petons.
APA NENA!!!!!
ReplyDeleteQUINES COSES TAN BONES QUE ENS POSES...
PETONETS REINA :)
M'encanta Susanna aquest pa a més sóc una fan incondicional de la sobrassada.
ReplyDeleteQue buena pinta, con esta forma no lo habia visto relleno, pero antes de hacerlo tendré que ponerme con la masa madre, un beso
ReplyDeleteOstres, té una pinta fantàstica i ha de quedar molt gustós i original.
ReplyDeleteOlá Susanna
ReplyDeleteParece estar deliciosa e muito bela...
Fica Bem!!!
1000 Beijokinhas
això deu estar de pecat! què bo!!!
ReplyDeleteBuenos días Susana, que pedazo de pan que nos has preparado con sobrasada, tiene una pinta verdaderamente exquisito.
ReplyDeleteUn saludo Paco