TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


Tuesday, October 18, 2011

PA MARBRAT DE SOBRASSADA DE MALLORCA

















http://enrocalacuina.com/shop/product.php?id_product=98
http://enrocalacuina.com/shop/category.php?id_category=13

Ingredients
700 grams de farina de força
380 grams d´aigua
100 grams de massa mare liquida
25 grams d´oli de oliva
40 grams de llevat fresc de flequer
2 culleradetes de llet en pols
1 culleradeta de sucre
2 culleradetes de sal
Sobrassada ( la quantitat al gust )

Preparació amb la thermomix
Posar en el vas aigua + oli + llevat + massa mare + llet en pols 5 minuts, 37 graus, velocitat 2

Afegir la farina tamisada + sal + sucre, 10 segons,velocitat 6, després 5 minuts , velocitat espiga.

Treure i reposar la massa en lloc càlid i tapada 1 hora.

Estirar-la amb un corró de fusta i farcir amb trossos de sobrassada de Mallorca, caragolar fins formar un cilindre, fer uns talls amb el ganivet per sobre  i deixar reposar altre com en lloc càlid i tapada 1 hora.

Es pot coure sobre una safata de forn o dins de un motllo com es el meu cas.

Mentre escalfar el forn a 200 graus

Fornejar uns 40/45 minuts , com sempre dependrà del forn

Refredar sobre una reixeta, i a gaudir

Bon profit

Aquest pa es pot preparar també manual i a panificadora , 

La recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna



21 comments:

  1. A mi m'encanta fer pa aquest pa jo l'he de provar segur que deu estar boníssim. Nyaaaammmm!!!!!!

    ReplyDelete
  2. Una tentación ...Se que no podré resistirme
    Bss

    ReplyDelete
  3. Hola Susanna, debe de estar buenísimo tostadito, yo adoro la sobrasada y aquì no saben ni lo que es :(
    Un besazo, Alex

    ReplyDelete
  4. Que bo aquest pa!!! M'encanta Susanna!!! T'ha quedat de luxe... me l'apunto!! ;-)
    Un petonas
    Sònia

    ReplyDelete
  5. Susana, como tiene que estar ese pan de bueno, sabrosísimo, seguro.
    Un abrazo.

    ReplyDelete
  6. Molt bona pinta te aquest pà. I molt original!!

    Un petonet

    ReplyDelete
  7. Hola
    que pan tan rico, con ese relleno ya no le hace falta más ;)
    besos

    ReplyDelete
  8. ostres, Susanna. Quin pa més curiós!!! A mi m'encanten els pans de gustos, però l'únic que havia provat de sobrassada era tot ell ataronjat. Així tan blanc sembla tan flonjo! I si l'acompanyo d'un troç de formatge de Maó bé, no? Intenetaré fer la recepta. Gràcies!!!

    ReplyDelete
  9. ostres, Susanna. Quin pa més curiós!!! A mi m'encanten els pans de gustos, però l'únic que havia provat de sobrassada era tot ell ataronjat. Així tan blanc sembla tan flonjo! I si l'acompanyo d'un troç de formatge de Maó bé, no? Intenetaré fer la recepta. Gràcies!!!

    ReplyDelete
  10. ostres, Susanna. Quin pa més curiós!!! A mi m'encanten els pans de gustos, però l'únic que havia provat de sobrassada era tot ell ataronjat. Així tan blanc sembla tan flonjo! I si l'acompanyo d'un troç de formatge de Maó bé, no? Intenetaré fer la recepta. Gràcies!!!

    ReplyDelete
  11. ufffffffff, quina cosa mes bona, aquest pa.

    ReplyDelete
  12. M'encanta la sobrassada...
    Jo faig un brioix amb sobrassada, a veure si el proper dia que el faci, el publico.
    Petonets.

    ReplyDelete
  13. Avui hem coincidit amb pa i sobrassada.
    Ja no cal fer el bocata, amb una llesca d'aquestas tens prou.
    Petons.

    ReplyDelete
  14. APA NENA!!!!!
    QUINES COSES TAN BONES QUE ENS POSES...
    PETONETS REINA :)

    ReplyDelete
  15. M'encanta Susanna aquest pa a més sóc una fan incondicional de la sobrassada.

    ReplyDelete
  16. Que buena pinta, con esta forma no lo habia visto relleno, pero antes de hacerlo tendré que ponerme con la masa madre, un beso

    ReplyDelete
  17. Ostres, té una pinta fantàstica i ha de quedar molt gustós i original.

    ReplyDelete
  18. Olá Susanna
    Parece estar deliciosa e muito bela...

    Fica Bem!!!
    1000 Beijokinhas

    ReplyDelete
  19. això deu estar de pecat! què bo!!!

    ReplyDelete
  20. Buenos días Susana, que pedazo de pan que nos has preparado con sobrasada, tiene una pinta verdaderamente exquisito.
    Un saludo Paco

    ReplyDelete

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...