TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
Saturday, October 22, 2011
Arròs bullit amb faves confitades amb oli
Ingredients
Arròs bullit espès
Salsa de tomàquet
Olives negres
Pebrot vermell
Cebes
Faves petites
Oli d´oliva
Sal
Pebre
Preparació
Preparar un arròs bullir espès i reservar.
Tallarem la ceba i el pebrot al gust, posarem una paella al foc amb oli i quan estigui calent, i abocarem la ceba, el pebrot i les faves, confitarem a foc vaig fins que tingui la consistència que ens agradi, condimentar amb sal i pebre.
Per muntar el plat, posarem l´arròs en una tassa i el abocarem en un plat, per sobre li posarem una mica de salsa de tomàquet , unes olives negres per decorar i a tot voltant , les verdures confitades .
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Arxivat a:
ARRÒS
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
m'agradat el teu comentari jaja les fabes m'agraden molt pero com a casa no tenen exit no en puc fer molts cops, pero apunto aquesta recepta que tenen d'estar mortals.petons
ReplyDeleteQue plato más rico, las habitas me encantan.
ReplyDeleteBesos
Quina combinació més mediterrània...Les favetes petitones m´agraden més que les faves...Manies!
ReplyDeleteSUSANNA
ReplyDeleteLes FAVES, crec que es l'unica lleguminosa que no m'ha agradat mai, pero presentades com les teves, hasta me las menjaria.
GRACIES MACA!!!
PETONETS A EN ROC :)
Que bones les favetes petites!! Llàstima que a casa tampoc les volen. Però la sogra quan en fa me'n guarda un plat.
ReplyDeleteLa teva versió amb l'arròs ha de ser molt bona......
Petonets guapa
El arròs sembla una illa en mig de un mar de feves, ha de estar molt bo.
ReplyDeletePetons.
Mira que es senill i o be que està, perfecte per un àpat ràpid, boníssim.
ReplyDeleteUn plat ràpid i complert.
ReplyDeleteMolt saludable.
Petons