Tenir una barbacoa a casa es un luxe que no tot@s en podem gaudir, però pas per això, ens privarem de una bona teca , doncs ens farem una barbacoa ...........improvisada.
La meva proposta........ i funciona
Escalfar el forn a 200 graus, posarem la safata que ja porta el mateix forn a la seva part més baixa i l ´omplirem amb aigua, ( no tindrem gens de fum a la cuina , a més i caurà tot el greix de la carn ), col.locarem la reixeta del mateix forn en el seu centre,......i a sobre la carn que ens vingui de gust, pollastre, conill, xai, vedella, porc.....
Es important que la porta del forn no quedi tancada del tot, per això i posarem un drap plegat a la porta.
La carn ens quedarà daurada, cruixent, deliciosa....i a taula falta gent
Bon profit
Aquest truc pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Pues la verdad es que si es un lujo tener una barbacao en casa, porque que comida más rica y sana has preparado.
ReplyDeleteMuxus
Hola susanna, jo gaudeixo d'una barbacoa, peró es a casa de la meva filla, per tant a casa meva ho faré com tu dius. Petonets
ReplyDeletehummmm.... Susanna mais quelle delicie ma cher amie, pratique et sans doute un gout 5* bravo.
ReplyDeleteBisous
Olá Susanna,
ReplyDeleteQue saboroso é um churrasco, e acompanhado de batatas e tomatinho ficou 10!!!
Feliz Quinta!!!
1000 Beijokinhas
quina bona idea per provar!!!!!
ReplyDeletemersi!
M'encanta!!! Ho provare... la graellada de verdures m'encanta... i no tinc barbacoa!!! Aixi que em va perfecte ^__^
ReplyDeleteUn petonas
Sònia
Me apuntaba de buena gana a este rico asado, yo llevaría el vino de la Ribeira Sacra, y el pan de pueblo gallego.un beso, y a disfrutarlo.
ReplyDeleteTe les saps totes!!! Una gran idea....
ReplyDeletePetonets guapa
Una pena no tener barbacoa en casa, pero con tu truco lo podemos suplir, un beso
ReplyDeleteDeliciosa que pinta tiene!!! gracias por tu visita besos corazón
ReplyDeleteMolt bona proposta Susanna,m'ha encantat la idea! petons wapa.
ReplyDeletela idea es molt bona aixi que un dia tindrem que provarla jej petons
ReplyDeleteTengo que probar esta idea, la verdad es que la carne se ve muy dorada
ReplyDeleteBon cap de setmana Susanna
Abrazos
Que bona la idea, no deixes de sorprendrem.
ReplyDelete