El peixet ( rabillo de cadera ) es la part que segueix la culata de la cuixa de la vedella , la seva forma es triangular, sense greixos, carn molt gustosa i de talls petits, ideal per arrebossar, planxa, guisar.
* Truc perquè les carns ens quedi ben tendres.....deixarem les peces en repòs a la nevera, mínim una hora cobertes de llet...
Ingredients
Peixet de vedella a talls
Sal
Pebre
Un ou batut
Oli de gira-sol per fregir
Pa torrat i triturat
Preparació
Mentre escalfem l´oli, condimentar els talls de peixet amb sal i pebre , passar per l´ou batut i pel pa triturat, fregir uns minuts pels dos costats, escórrer sobre una reixeta i servir calents,
en el meu cas acompanyats de unes verdures bullides i ou dur.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Hola Sussana, una carne estupenda y un plat complert, amb verduretea y ou dur, ummmmmmmm
ReplyDeleteXe que bó!!! Com diríem per ací baix...
ReplyDeleteSenzill i molt ric, segur que al meu xiquet li agrada un muntó, he de fer-ho.
Besos!!
Buenas noches Susana. Que pedazo de plato mas rico y apetitoso que nos has preparado, con esa rica guarnición de judías verdes.
ReplyDeleteUn saludo Paco
Que bo!! Jo tb en faig arrebossat....
ReplyDeletePetonets guapa
OLÁ SUSANA!
ReplyDeleteESTE PEIXE ESTÁ UM ESPETÁCULO,E O ACOMPANHAMENTO TAMBÉM!
BEIJOS....
Un plat sencill però de primera! complert i boníssim!petó
ReplyDeleteLa vedella arrebossada està molt bona, ara m'has fet venir ganes de menjar-la, fàcil solució demà compro i segur que tots contents.
ReplyDeletePetons.
Boníssim amb verduretes bullides
ReplyDeleteBona nit!
Olá Susanna,
ReplyDeleteGosto muito de refeições assim, são leves e saborosas...
Fica Bem!!!
1000 Beijokinhas
Amb aquest arrebossat ha de quedar molt més cruixent!
ReplyDeleteAy els REBOÇATS!!Que bons son oi? i amb la combinació de les tendres i el ou dur un plat molt equilibrat
ReplyDeleteUNA ABRAÇADA REINA!!
jeje, y yo pensaba que era pescado de verdad
ReplyDeletey yo que pensaba que se trataba de pescadito de verdad, jejeje
ReplyDeletees veu saborosa i apetitosa. M'agrada les regles. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie
ReplyDeleteQué pinta tiene!!
ReplyDeleteMe llevo un par de trocitos para la cena! :)
Un beso!
Aquests plats sencills i sans, son els que sempre triunfen.
ReplyDeletePetons