Ingredients
Cigrons bullits ( poden ser de pot)
Sal
Pebre
All i julivert picats
Sípia
Cava
Alls
Tomàquet fregit
Oli d´oliva
Preparació
Tallar la sípia a tires i sofregir amb oli calent junt amb els alls tallats per la meitat però sense treure la pell, afegir-hi els cigrons escorreguts i deixar daurar una mica, desprès el tomàquet fregit , all i el julivert picat, remenar uns minuts i regar amb cava , just que quedin coberts, condimentar amb sal i pebre , deixar reduir el cava .
Es un plat que si es fa amb antelació i es deixa reposar, augmenta el seu sabor, això si, servir calent.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Susanna j'adore ce plat il doit être délicieux, j'adoreeeeeeeeeeeee
ReplyDeleteSusanna...........¡¡¡¡espectalucar!!!!! com m'agaraden.
ReplyDeletebuonissimo!!!!!!!!!baci!
ReplyDeleteIdeal per quan ens sobra cava. Ha de ser un guisadet deliciós!!!
ReplyDeletePetonets guapa
Buenas tardes Susana. Un plato de legumbres con sepia sensacional y con el cava todo un lujo para el paladar, una excelente y original combinación.
ReplyDelete(Buen fin de semana)
Un saludo Paco
Una recepta sencilla, però amb el cava es converteix en festiva.
ReplyDeletePetons.
Hem deixes bocabadada , quina recepta mes curiosa, segur que es per llepar-se els dits, mira jo avui mateix tinc macarrons amb sèpia, està molt bona.
ReplyDelete