TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
Sunday, November 6, 2011
Truita de pa i pit de gall d´indi
Ingredients
Ous
Sal
Oli d´oliva
Pa d´ahir ( es a dir que no sigui tou)
Llet
Pit de gall d´indi
Llevat quimìc , tipus Royal
Preparació
Fer trossets amb el pa sec sense la crosta i mullar en la llet, just que quedi tou, no xop.
Batre els ous, afegir el pit de gall d´indi tallat a trocets, el pa remullat, sal i una culleredeta de llevat, fer la truita amb l´oli ja calent i a gaudir.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Arxivat a:
TRUITES
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
muchisimas gracias por participar en el concurso y compartir la receta, espero que tengas mucha suerte ;)
ReplyDeleteSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
http://galletilandia.cultura-libre.net
Una manera deliciosa de comer el pan duro, suerte en el concurso, un beso
ReplyDeletePues creo que nunca he comido la tortilla de pan.
ReplyDeleteUna buena idea que probaré.
Besitos.
;-D
Doncs jo tampoc he provat truita de pa, però les truites m'agraden molt. Em sembla una bonaidea per a utilitzar el a que tenim del dia abans.
ReplyDeleteEsoero que tinguis molta sort al concurs.
Petons!
Olá Susanna,
ReplyDeleteDelicioso lanchinho...aproveitamento é sempre bem vindo!!!!
Tenha uma Feliz Semana!!!
1000 Beijokinhas
te quedó muy esponjoso, que bonito!
ReplyDeletemolt bona la truita al meu marit li agrada molt,tinc un concurs al meu blog a veure si t'animes,molta sort .petons
ReplyDeleteQuina recepta més original!!! Truita de pa!!! No ho havia sentit mai.... Ets la pera!!!
ReplyDeletePetonets guapa
Me encantan las tortillas de pan y de picatostes. Nunca se me había ocurrido echarle pechuga, sin embargo. Un besote.
ReplyDeleteObrigado pela visita e pelo simpático comentário. Excelente receita que publicas.
ReplyDeleteUm beijinho.
Quina truita més original! Una recepta d'aprofitament fantàstica!
ReplyDeleteNo la he tastat mai, però té molt bona pinta.
ReplyDeleteSort al concurs.
Petons.
q buena combinacion! debe ser muy rica!
ReplyDelete