Aquesta es la meva petita aportació en l´esdeveniment d´avui
http://www.facebook.com/event.php?eid=219879704752679
http://www.bancdelsaliments.org/ca/campanyes/gran-recapte-drsquoaliments-a-catalunya/_campana:6/
Ingredients
Cigrons bullits
Sal
Pebre
Oli d´oliva
1 pot de tomàquet natural
Sucre
1 llauna de cloïsses xilenes
1 llauna de blat de moro
1 ceba
Preparació
Sofregir el tomàquet i la ceba amb oli d´oliva, condimentar amb sal i pebre , i afegirem una cullarada petita de sucre per matar l´acidesa del tomàquet, reservar.
Posarem a la paella amb una mica d´oli els cigrons que ja hem cuit amb antelació fins que començin a quedar daurats, ara i afegirem el blat de moro i les cloïsses escorregudes saltar-les uns minuts, i regar amb el tomàquet que tenim reservar .
Jo els acompanyo amb una amanida d´api.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Al Antonio i a mi ens encanten els cigrons, però al nano ni veurel's encara que aixó es una manía de la edat.
ReplyDeleteD'aquesta manera sont bastant lleugers i bons.
Moltes gràcies per avisar-me del premi, no m'ho puc creure.
Petons maca.
Olá Susanna,
ReplyDeleteAdoramos grão de bico, e esses estão perfeitos...
Tenha Lindos Sonhos e um amanhecer de Paz!!!
1000 Beijokinhas
Apa, apa!!
ReplyDeleteQUINA RECEPTA TAN COMPLERTA Y ORIGINAL!!
Me la apunto perque es de les meves... SANA y NUTRITIVA
BON DÍA XATA!!
Fantàstica recepta, Susanna! Que bons que són els cigrons... i nutritius! Endavant amb la difusió del Gran Recapte! petons
ReplyDeleteTengo por aquí unos garbanzos que me vendrán muy bien para probar tu receta
ReplyDeleteAbrazos y buen día Susanna, llevas un ritmo imparable, aunque no te comente paseo siempre por las otras recetas...
que bo a, mi m'agraden molt i per la iniciativa que porta encara millor.petons
ReplyDeleteQue casualidas ayer mismo subi unos garbanzos guisados tambien, estos se ven facilitos y ligeros. Besitos
ReplyDeleteHola Susana, un plato facil, rapido y lo mejor de todo muy bueno, un saludo.
ReplyDeleteJUAN
ha un aspetto molto...molto invitante
ReplyDeletene posso avere un pò?
Anna
¡Un plato muy rico y sano! Besos y feliz día.
ReplyDeleteHola Susanna,
ReplyDeleteSi pots posa el link a la campanya del Banc dels aliments que és on la gent pot mirar la informació per contribuir. Al final és el que pretenem: donar difusió i ajudar a que més gent hi contribueixi :)
I amb les cloisses han de ser brutals!! :)
Aix, el link:
ReplyDeletehttp://www.bancdelsaliments.org/ca/campanyes/gran-recapte-drsquoaliments-a-catalunya/_campana:6/
La combinació dels cigrons amb el blat de moro ha de quedar molt bona, m'ho apunto ;)
ReplyDeleteNo los he probado nunca así y me parece una receta genial. Un besazo.
ReplyDeleteOla Suzanna!
ReplyDeleteO teu prato ficou perfeito, um clorido muito bonito e ingredientes deliciosos!!
Beijos.....
Segur que deu estar deliciós, mmm les cloïsses donen un gustet boníssim.
ReplyDeleteun plato sanísimo y apañadísimo! besitos... tomo nota con tu permiso!
ReplyDeletecigrosn i cloisses, una combinació super.
ReplyDeletePues un plato muy rico para esta campaña... Me encantan los garbanzos, de cualquier forma. Un besote.
ReplyDeletePLATET DE LUXE ESTIMADA!!
ReplyDeleteQUE PASIS UNS DIAS ESTUPENDOS, y un petonet a en ROCQUET:)
molto appetitose complimenti e buona serata
ReplyDeleteUna combinació d'ingredient molt curiosa i segur que molt bona. Trobo que es una iniciativa genial.
ReplyDeleteUna abraçada