TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
Thursday, November 3, 2011
Llonzes de porc fetes a la barbacoa "improvisada"
Les carns fetes a la barbacoa queden molt bones, daurades, netes de greixos .... no sempre tot@s podem gaudir d´aquest luxe , ...doncs aquí la meva proposta .....i funciona
Ingredients
Llonzes de porc
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Patates especials de fregir
Oli de gira-sol per fregir
Tomàquets d´amanir
Preparació
Escalfar el forn a 200 graus, posarem la safata que ja porta incorporar el forn a la seva part més baixa i l´omplirem d´aigua,( no tindrem gens de fum a la cuina , a més i caurà tot el greix ) , col-locar la reixeta del forn en el seu centre.
Condimentarem les llonzes amb sal i pebre al gust , les posarem sobre la reixeta , sense tancar del tot la porta del forn les cuinarem pels dos costats fins que ens quedin daurades , ( perquè no es tanqui la porta , posar.hi un drap plegat )
Tallar les patates i fregir-les.
Servir les llonzes calentes, acompanyades de les patates i el tomàquet amanit sense pell.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Arxivat a:
CARNS / Porc
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Que buena idea, sin humos y casi como en barbacoa.Gracias por compartir.
ReplyDeleteBesets
Ja m'agradaría tenir una barbacoa, però em comformaré amb el teu truc.
ReplyDeleteGràcies per compartir-ho reina.
Petons.
Qué rico!! :D
ReplyDeleteCon lo que me gusta a mí en la BBQ y así no se lían humos ni nada!
bé, tinc llonzes, tinc patates i tinc tomaquets, don ja tinc el menú per dinar demá.
ReplyDeleteUne recette simples, pratique et aussi délicieuse, j'adore!!!
ReplyDeleteSusanna, una magnífica preparación para los que no tenemos barbacoa en casa, la copio niña......saludos paco
ReplyDeleteBuenos días Susana. Que chuletas de cerdo más ricas que has preparado y muy buena idea la forma de cocinarlas. Te han quedado buenísimas con esas patatas y el tomate.
ReplyDeleteUn saludo Paco
O que bones, es un bon sistema.
ReplyDelete