TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
Wednesday, November 2, 2011
Mongetes tendres amb pernil salat
Ingredients
Pernil salat de qualitat
Oli d´oliva
Sal
Pebre negre
Mongetes tendres
Preparació
Bullirem les mongetes que ja tindrem netes i polides amb aigua i sal, un cop estiguin cuites , escórrer i reservar.
En una paella amb una mica d´oli i fregirem el pernil tallat petit uns minuts, tot seguit i afegirem les mongetes, condimentar amb pebre si ve de gust, remenar i servir calent.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Buenas tardes Susana. Que plato de judías verdes con jamón mas exquisita y rica que has preparado, me vendrían al pelo para cenar esta noche.
ReplyDeleteUn saludo Paco
Hola susanna, avui tinc sopar, peró, demá, tocarán mongetes de la cuina d'en roc.
ReplyDeleteHola Lolines, guapa tu
ReplyDeleteje,je, doncs moltes gràcies,...ja veus senzilles i tendres,.....però amb pernil, nyam nyam
mil petonets Susanna
Fantástic plat per sopar !!
ReplyDeleteUna abraçada
Joan i Sara
Me encanta, muy sencillo y rico!
ReplyDeleteSaludos
Lxx
Quan erem petites la meva mare les feia amb pernil a vegades.
ReplyDeletePetons.
A la meva filla gran li encanten, quan sobren les passa per la paella amb el pernil i una mica d'all i per llepar-se els dits.
ReplyDeleteAsí me encantan las judías verdes. Un besazo.
ReplyDeleteUn plato de estas fréjoles (en mi tierra se llaman así)siempre es bienvenido en mi casa. Me apetecen por ver la foto. Besinos.
ReplyDeleteM'encanta el teu blog susanna, pensa que entreuré molt profit.
ReplyDeleteAvui les mongetes amb pernil.
ptons