TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
Monday, November 21, 2011
Si la barreja és bona, el pa queda millor ( Mostra grafica )
Avui he fet dos pans amb la mateixa recepta, un porta només d ´una farina, l´altre amb una barreja, es nota la diferencia ?
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Arxivat a:
PANS
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Hola Susanna de bona cara en fan tots dos. El gust ja ens ho explicaràs
ReplyDeleteUna abraçada
tens tota la raó un fa mes goig que l'altre, per tan la barreja és bona.
ReplyDeleteHola A peu coix, guapa tu
ReplyDeletedoncs de gust, hummmm, queda de Super 10, a casa fa quasi 5 anys ja que no en compro pas de pa...i quina diferencia, encara que acabi de coure el pa a mitja nit, el faig a casa
mil petonets Susanna
piękny chlebek
ReplyDelete