TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dilluns, 30 de setembre del 2024

Palmeres de pasta de full amb sucre moreno




Ingredients
Una planxa de pasta de full ( rectangular )
Sucre moreno
 
Opcional : licor d´anís dolç ( a casa Del Mono )


Preparació
Escalfar el forn a 200 graus

Estirar la pasta de full sobre el seu mateix paper, ensucrar per sobre, donar la volta a la planxa i tornar a ensucrar pel altre costat, es importante que el sucre estigui ben escampat, apretar una mica perqué en i quedi enganxat.

Buscar el centre el rectangle i marcar, ara anirem enrotllant pels dos costats de la peca de pasta de full fins arribar al centre, just en el punt on abans hem fet la marca, amb un ganivet esmolat, tallarem el rotllo en rodanxes que anirem dipositant en una safata de forn preparada amb un paper vegetal, li podem afegir una mica de sucre per sobre, i li obrirem " els orelles " una mica cap en fora.

Fornejar entre 15 i 20 minuts  ( el temps sempre es orientatiu, dependrà del vostre forn i mida de les peces ) deixar refredar sobre una reixeta....

* Opcional, al moment de treure del forn i podem fer un "xuxu" amb un espray i licor d´anís dolç....ens quedarán brillants....

Bon profit 


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...